Huureenbox

Storage Rotterdam

Kom je ruimte tekort en ben je op zoek naar een storage in Rotterdam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Rotterdam is dé havenstad van Nederland en daar hebben we bij Huureenbox rekening mee gehouden. Daarom kun je bij ons een opslagcontainer huren. Deze containers zijn met hun 33 m³ extra groot en je kunt er veel spullen in opslaan. Particulier of zakelijk, iedereen kan bij ons een opslagruimte in Rotterdam huren. En dat voor een vaste, lage prijs. Benieuwd naar wat we voor jou en jouw opslag wensen kunnen betekenen? Bekijk dan snel ons ruime aanbod en profiteer van:

Lage prijzen zonder prijswijzigingen

Goed beveiligde boxen

Makkelijk opzegbaar

Geen inschrijfkosten

✓ Leen gratis een aanhanger

Bij Huureenbox begrijpen we hoe vervelend het is als je voor plotselinge huurverhogingen of kleine lettertjes komt te staan. Dit is waarom we transparant zijn en met vaste prijzen werken als je bij ons een storage unit in Rotterdam huurt. Ook garanderen we veiligheid. Dit doen we met onze camerabewaking op de toegangswegen naar het terrein en op de containers zelf. En uiteraard heb je een tag nodig om het terrein te betreden en heeft elke container een stevig slot. Je kunt elke dag van 8:00 uur tot 20:00 uur naar je container, ‘s avonds laat en ‘s nachts gaat alles goed op slot. 

Alle boxen

Wanneer huur je een storage unit in Rotterdam?

Woon je in Rotterdam en staat je huis vol met rotzooi? Of heb je een snel groeiend bedrijf dat dringend extra opslagruimte nodig heeft? Dan biedt een storage unit van Huureenbox de perfecte oplossing. Maar dit zijn niet de enige redenen waarbij het huren van een opslagruimte in Rotterdam een uitkomst kan bieden. De storage units in Rotterdam worden vaak gebruikt voor seizoenskleding, verzamelingen, antiek, meubels of bijvoorbeeld om babyspullen te stallen terwijl er gezocht wordt naar een grotere woning. 

Daarnaast zijn verhuizingen en verbouwingen de meest voorkomende redenen om een storage unit in Rotterdam te huren. De huizenmarkt van Rotterdam raakt nooit uitgedoofd en nieuwe bewoners komen en gaan. Heb je waardevolle spullen die tijdens de verhuizing of verbouwing niet verloren of beschadigd mogen raken? Huur dan een storage unit in Rotterdam!

Waarom een opslag in Rotterdam huren bij Huureenbox?

Huureenbox is anders. Dit klinkt misschien als een loze belofte, maar echt; wij gaan verder waar anderen stoppen. Hoe wij voor deze goede service zorgen? 

  • We hanteren vaste, lage prijzen: Wij als Nederlanders houden van een koopje. Dat begrijpen we. Maar soms zijn kortingen nou eenmaal te goed om waar te zijn. Bedrijven lokken je binnen met een lage prijs en na enkele maanden moet je plotseling veel meer voor je box betalen. Daarnaast komen er vaak ook allerlei verborgen kosten bij kijken. Bij Huureenbox is dit niet het geval. Bij ons huur je een storage unit in Rotterdam voor een vaste, lage prijs die nooit verandert. En dat zonder inschrijfkosten of andere kosten!
  • Huureenbox is een écht familiebedrijf: Achter Huureenbox zit geen groots buitenlands concern dat je niet kunt bereiken. Nee, het is een echt oer-Hollands familiebedrijf. Heb je vragen of feedback? Dan kun je gerust contact met ons opnemen door te bellen of mailen.
  • We garanderen schone, droge en beveiligde storage units in Rotterdam: Wij begrijpen maar al te goed dat jouw spullen belangrijk zijn. Daarom zorgen wij ervoor dat onze opslagunits goed beveiligd zijn tegen de elementen van de natuur én tegen personen die niet in jouw box moeten zijn. Al onze locaties zijn uiteraard uitgerust met beveiligingscamera’s en alarmen.

Zeecontainer opslag huren bij Huureenbox

Rotterdam is natuurlijk dé havenstad van Nederland. Dit is dan ook de reden dat we onze opslaglocatie op ons terrein grote zeecontainers hebben geplaatst die jij kunt huren. Inwoners van Rotterdam weten maar al te goed dat zeecontainers tegen een stootje kunnen en ideaal zijn om veel in op te slaan. Dit is de ideale oplossing voor mensen die grote hoeveelheden spullen moeten onderbrengen. Maar ook als zakelijke opslag zijn de containers zeer geschikt. Vooral als je een echt Rotterdams bedrijf hebt past het goed bij het totaalplaatje. Onze zeecontainers zijn 33,84 m³ groot en uiteraard goed geïsoleerd.

Hoeveel kost een Rotterdamse self storage unit?

De prijzen voor een self storage unit in Rotterdam kunnen flink oplopen. En dat terwijl veel bedrijven niet transparant zijn over de prijs. Waardoor je ook nog voor extra kosten komt te staan. Omdat te voorkomen zijn wij wél graag transparant. We doen er alles aan om een zo eerlijk mogelijke prijs aan te bieden bij Huureenbox: Box XXL (33-33m³): Vanaf €195,- per maand

Om transparant te blijven; de enige kosten die er wél bijkomen zij die van jouw specifieke slot. Deze vervangen we immers bij iedere klant. Zo ben je helemaal zeker dat niemand anders de sleutels heeft van jouw box en deze niet door de vorige eigenaar zijn gedupliceerd. Wij vinden het immers heel belangrijk dat jouw self storage box goed beveiligd is.

Ben je overtuigd en wil je een opslagruimte huren, maar is Rotterdam toch niet de locatie die voor jou ideaal is? Geen zorgen, want Huureenbox is gevestigd in verschillende steden. Zo kun je ook terecht in Aalsmeer. Vragen over onze self storage units? Neem dan snel contact met ons op en we helpen je verder. 

Vragen?

Bel ons op 085 05 13 201