Huureenbox

Inboedelopslag

Op zoek naar een handige box voor inboedelopslag? Zoek niet verder! Bij Huureenbox bieden we verschillende boxen aan in verschillende groottes. Zo is onze Box XS ideaal voor een tiental verhuisdozen, terwijl onze Box XL groot genoeg is om de spullen van twee eengezinswoningen in op te slaan. Hoe groot je inboedel ook is, bij Huureenbox kun je alles veilig opslaan aan een heel betaalbare maandelijkse prijs.

✓ Vaste lage prijzen
Elke dag toegang tot je box
Geen inschrijfkosten
✓ Leen gratis een aanhanger om je meubelen te verhuizen

De ideale inboedelopslag voor elke situatie

Bij Huureenbox weten we maar al te goed dat er allerlei redenen zijn waarom iemand extra inboedelopslag nodig heeft. Misschien heb je gewoon te veel spullen en niet genoeg opslagruimte in je huidige woning - zeker in grote steden gebeurt dit wel eens. Misschien ga je een deel van je woning verbouwen en heb je ruimte nodig om allerlei spullen op te slaan die eerst in die ruimte stonden. Misschien ga je verhuizen en heb je opslag nodig.

Wat jouw situatie ook is, wij hebben vast een box die bij de situatie past. Twijfel je welke box het handigst is voor jouw inboedelopslag? Neem dan gerust contact met ons op. Samen bespreken we wat je precies allemaal moet opslaan. Door onze jaren ervaring kunnen we goed inschatten hoeveel m³ inboedelopslag je nodig hebt. Wij van Huureenbox staan graag voor je klaar en helpen je bij het opslaan van je inboedel.

Dit zijn onze boxen:

Inboedel opslag huur je makkelijk en snel

Stap 1: Kies je opslagruimte
Op onze website zie je makkelijk welke boxen we aanbieden, van XS tot XL.

Stap 2: Huur je opslagruimte
Vul online ons offerteaanvraagformulier in of huur je box bij ons in de shop tijdens een leuke babbel. Onze opslagruimtes zijn te huur tegen een vaste lage prijs en zonder onverwachte extra kosten.

Stap 3: Pak alles in
Het is tijd om alles in te pakken zodat je de inboedel gemakkelijk kan opslaan. Je kunt ter plaatse extra verpakkingsmaterialen kopen.

Stap 4: Verplaats de inboedel naar de opslagruimte
De inboedel kan nu verplaatst worden naar de opslag. Heb je veel inboedel voor in de opslagruimte? Dan kun je gratis een aanhanger lenen - je betaalt enkel de borg.

Veilige en schone inboedelopslag bij Huureenbox

Je inboedel is kostbaar voor jou, dat begrijpen we maar al te goed. Daarom is het fijn om te weten dat de opslag van je huisraad veilig is. 

Bij onze locatie kun je binnenkomen met een pasje én kun je enkel bij je box met jouw persoonlijke sleutel. Daarnaast hebben we ook camera’s en alarmen op elke verdieping. Om 23.00 uur ‘s avonds gaan onze opslagruimtes in Aalsmeer op slot en loopt de beveiliger een laatste ronde. Zo ben je zeker dat de box die je huurt voor jouw inboedel opslag goed beveiligd is. 

Uiteraard zijn onze boxen goed geïsoleerd en worden ze schoon en droog opgeleverd. Zo kun je met een gerust hart je huisraad opslaan bij Huureenbox.

Waarom kiezen voor Huureenbox voor de opslag van je huisraad?

Op zoek naar betrouwbare opslag voor je inboedel? Dan ben je bij Huureenbox helemaal aan het juiste adres. Ten eerste verhogen wij nooit zomaar onze prijzen en zijn er ook geen kleine lettertjes. Wij houden ons aan het contract dat je tekent. Je weet dus precies hoeveel je voor je inboedelopslag betaalt en komt nooit voor verrassingen te staan.

Ten tweede zijn wij een oer-Hollands familiebedrijf en wij hechten veel belang aan eerlijkheid en gezelligheid. Dat betekent dat je altijd bij ons terecht kunt voor vragen. Wij werken anders dan sommige andere grote, buitenlandse bedrijven in deze markt en daar zijn we trots op! 

Geïnteresseerd in onze boxen? Dan kun je makkelijk een offerte aanvragen! Wij bieden boxen aan die geschikt zijn voor iedere verhuizing. Bij Huureenbox staan je spullen gegarandeerd veilig en schoon voor een schappelijke prijs. 

✓ Vaste lage prijzen ✓ Geen kleine lettertjes of inschrijfkosten ✓ Makkelijk opzegbaar

Vragen?

Bel ons op 085 05 13 201