Huureenbox

Archiefopslag

Bedrijven moeten volgens de wettelijke bewaarplicht 7 jaar lang hun administratie bewaren. Dit kan veel ruimte innemen. Kun je wel wat extra ruimte gebruiken op kantoor of verhuis je naar een nieuw kantoorpand waar er geen ruimte is voor je archief? Dan heb je behoefte aan een goede archiefopslag! 

Lage prijzen zonder prijswijzigingen
✓ Goed beveiligde boxen
Makkelijk opzegbaar
Gratis een aanhanger lenen

Bij Huureenbox kun je een veilige, schone opslagruimte huren om je archief in op te slaan. Uiteraard is de archiefopslag altijd voor een vaste, lage prijs. Uiteraard zijn onze boxen goed beveiligd - je wil immers je administratie niet zomaar ergens neerzetten. Onze boxen zijn beveiligd tegen vocht, kou en ongedierte én door onze beveiligingssystemen zorgen we ervoor dat enkel jij je box kunt openen. We bieden boxen aan van ca. 3m³ tot 40m³. Of je nu enkele boxen vol documenten kwijt moet, of een groot archief moet opslaan, je kunt bij Huureenbox terecht! 

Goed beveiligde archiefopslag bij Huureenbox

Een archief is erg belangrijk voor veel bedrijven. Een bedrijf moet altijd de papieren op orde hebben, voor als de Belastingdienst het financieel archief wilt opvragen. De wet- en regelgeving verplicht dat je 7 jaar je archief moet bewaren. Als je een dynamisch archief hebt dat vaak wordt geraadpleegd, dan is het handig om dit archief op kantoor te hebben. Dit soort papieren archieven (met veel boeken bijvoorbeeld) komen echter steeds minder voor. Een statisch archief met documenten die je bijvoorbeeld bewaart voor wettelijke redenen, nemen veel plaats in op kantoor. Plaats die je misschien ook voor andere doeleinden wilt gebruiken!

Huur daarom een veilige archiefopslag. Bij ons kun je schone en droge opslagboxen huren. De boxen zijn beschermd tegen vocht en kou. Ook zijn onze boxen goed beveiligd: je komt onze gebouwen enkel binnen met een pasje, en daarna heb je ook je eigen sleutel nodig om de box te openen. Op elke verdieping hangen er ook camera’s. Zo komt er niemand in jouw box die daar niet hoort te zijn. Onze boxen worden 24/7 beveiligd en na 23.00 uur ‘s nachts gaat onze locatie op slot (tot 6 uur de volgende ochtend).

De voordelen van onze archiefopslag:

 • Cameratoezicht en pandbeveiliging
 • Overdekt laden en lossen
 • 7 dagen per week toegankelijkheid
 • Gratis gebruik van aanhanger
 • Flexibel huren (tijdelijk of langere periode)

Bij Huureenbox bieden we verschillende boxen aan, van ongeveer 3m³ tot 40m³. Met andere woorden: hoe groot jouw archief ook is, we kunnen je helpen!

Archiefopslag in verschillende formaten

Archief bewaren

Als bedrijf heb je snel te maken met veel papierwerk, een gedeelte hiervan mag niet in de papierbak belanden. Er geldt voor de administratie van bedrijven een wettelijke bewaartermijn van 7 jaar, archiefopslag is goede en handige oplossing om dit netjes te bewaren. Er komt heel wat kijken bij het bewaren van archief. Voor vragen met betrekking tot archief bewaren adviseren wij om contact op te nemen met de belastingdienst. Niet alle onderdelen van de administratie dienen bewaard te worden.

De basis gegevens die bewaard moeten worden in de archiefopslag zijn:

 • Het grootboek
 • De crediteurenadministratie
 • De debiteuren administratie
 • De voorraadadministratie
 • De inkoopadministratie
 • De verkoopadministratie
 • De loonadministratie

Archiefopslag huren bij Huureenbox

Op zoek naar een plek waar je jouw archief veilig kunt opslaan? Dan zijn de boxen van Huureenbox ideaal! Of je nu langdurige of tijdelijke opslag zoekt, wij kunnen je helpen.  

Bij Huureenbox heeft jouw contract geen kleine lettertjes. Je betaalt altijd een vaste, lage prijs. Wil je opzeggen? Geen probleem, dit kun je tweewekelijks doen. 

Daarnaast kun je ook gratis een aanhanger lenen om jouw archief te verhuizen. Daar betaal je enkel borg voor. Zo geniet je van gratis transport. Ook kun je in onze shop allerlei verhuismaterialen kopen, mocht je bijvoorbeeld dozen nodig hebben om je documenten in op te slaan. 

Huureenbox is een familiebedrijf waar openheid en gezelligheid heel belangrijk wordt geacht. Als je bij ons langskomt zie je altijd dezelfde gezichten, dat voelt veilig en vertrouwd. Uiteraard kun je ons mailen of bellen.

Bij Huureenbox huur je nu een beveiligde opslagruimte waar je harde schijven en documenten veilig zijn. Geïnteresseerd? Dan kun je makkelijk een offerte aanvragen.

✓ Goedkope bedrijfs opslagruimtes te huur ✓ 7 dagen per week toegankelijk ✓ Veilig en droog

Vragen?

Bel ons op 085 05 13 201