Huureenbox

Voorraadopslag

Voorraadopslag is erg belangrijk voor een bedrijf. Maar soms heb je nét wat te veel voorraad en weet je niet zo goed wat je ermee moet… zeker als je huidige opslag uitpuilt. Een handige oplossing is dan om je voorraad tijdelijk op te slaan in een externe, beveiligde opslagruimte. 

Lage prijzen zonder prijswijzigingen
✓ Goed beveiligde boxen
Makkelijk opzegbaar
Gratis een aanhanger lenen

Huureenbox biedt zulke beveiligde boxen aan die ideaal zijn voor de voorraadopslag van je bedrijf. Bij ons kun je een opslagruimte huren van circa 3m³ tot 40m³. Ideaal als je tijdelijk slechts enkele dozen voorraad kwijt wilt, of echt heel veel voorraad ergens handig wilt opslaan. Bij Huureenbox ben je aan het juiste adres. 

Voorraadopslag bij Huureenbox is handig en betaalbaar. Je betaalt een vaste, lage prijs die niet onverwachts wordt aangepast. Daarnaast kun je bij ons gratis een aanhanger lenen om jouw voorraad naar je box te verhuizen. Handig, toch?

Voorraadopslag bij Huureenbox

Huureenbox biedt verschillende opslagruimtes aan in Aalsmeer die heel erg geschikt zijn voor de voorraadopslag van elk bedrijf. We bieden boxen in allerlei formaten aan, passend bij jouw wensen.

De voordelen van onze voorraadopslag:

  • Cameratoezicht en pandbeveiliging
  • Overdekt laden en lossen
  • 7 dagen per week toegankelijkheid
  • Gratis gebruik van aanhanger
  • Flexibel huren (tijdelijk of langere periode)

Dit zijn onze boxen:

Hoeveel m³ voorraad opslag nodig?

Bij Huureenbox kun je gemakkelijk en snel voorraad opslaan, maar hoeveel opslagruimte heb je nodig? Door onze jaren ervaring kunnen we goed inschatten hoeveel m³ voorraadopslag je nodig hebt. Zie de afbeeldingen hierboven! Twijfel je hoeveel opslag je nodig hebt? Dan denken we graag met je mee.

Veilige voorraadopslag kiezen

Bij Huureenbox begrijpen we maar al te goed dat jouw voorraad heel belangrijk voor jou is. Daarom zijn onze zakelijke boxen schoon en droog. De voorraadopslag is gegarandeerd veilig. De boxen zijn namelijk erg goed beveiligd. Ten eerste heb je een pasje nodig om het gebouw binnen te kunnen. Daarnaast is er ook nog een sleutel nodig van jouw persoonlijke slot om de box waarin jij je voorraad hebt opgeslagen te kunnen openen.

Elke verdieping is ook voorzien van beveiligingscamera's en alarmen. Je kunt 7 dagen in de week bij jouw box, maar ‘s avonds om 23.00 uur gaat onze locatie op slot, waarna de nachtwacht nog een laatste ronde loopt. Zo gebeurt er ook ‘s nachts niets met jouw voorraad.

Onze boxen zijn ideaal als tijdelijke opslag

Wil je graag een opslagunit huren, maar weet je dat je de benodigde ruimte maar enkele maanden nodig hebt tot je je voorraad verkocht hebt? Dat is geen probleem! Bij ons kun je zowel voor een lange tijd als tijdelijke opslag huren. Als je opslagruimte nodig hebt, dan kun je heel snel bij ons terecht. Als je direct een offerte aanvraagt, is alles altijd heel snel geregeld.

Wij bieden heel flexibele voorraadopslag aan. Dat betekent ook dat je makkelijk tweewekelijks kunt opzeggen. Uiteraard zonder extra kosten.

Voorraadopslag huren bij Huureenbox

Geïnteresseerd in onze opslag in Aalsmeer? Neem dan snel contact met ons op of vul ons offerte aanvraagformulier in om een zakelijke opslagruimte te huren. 

P.S. Wist je dat je bij ons ook een gratis aanhanger kunt lenen? Hiervoor betaal je enkel borg. Zo kun je makkelijk je voorraad verhuizen. 

✓ Eigen pasje en sleutel ✓ Elke dag toegang tot je opslagruimte ✓ Beveiligd met camera’s en alarmen ✓ Vaste lage prijs

Vragen?

Bel ons op 085 05 13 201