Huureenbox

Opslagcontainer

Op zoek naar een opslagruimte in Rotterdam? Dan kun je bij Huureenbox een opslagcontainer huren. Super passend toch, voor de havenstad? Onze opslagcontainers zijn 33,84 m³ groot en ideaal om veel spullen in op te slaan. Zo’n container is bijvoorbeeld ideaal voor particulieren die aan het verhuizen zijn en een periode al hun meubelen willen opslaan. Maar de opslagcontainers zijn ook ideaal als bedrijfsopslagruimte. Heb je als ondernemer veel voorraad ingekocht en staat je hele kantoor nu vol? Of is je huidige stockruimte te klein? Huur dan een opslagcontainer! 

✓ Vaste lage prijzen
✓ Maandag t/m zondag toegang
Geen inschrijfkosten
✓ Leen gratis een aanhanger

Als je bij Huureenbox een opslagcontainer huurt, dan kan dit voor een vaste, lage prijs - zonder addertjes onder het gras! Je kunt jouw opslagcontainer voor een korte of een langere periode huren, afhankelijk van jouw wensen. Heb je geen behoefte meer aan opslag? Dan kun je tweewekelijks je opslagcontainer opzeggen, uiteraard zonder opzegkosten. Onze opslagcontainers in Rotterdam vind je op een goed beveiligd terrein, waar je elke dag tussen 8:00 - 20:00 toegang toe hebt met je elektronische tag. Je opslagcontainer is daarbij ook beveiligd met een speciaal slot. 

Alle opslagboxen

Waarom een opslagcontainer huren bij Huureenbox?

Wil je een opslagcontainer huren, dan zijn er natuurlijk verschillende bedrijven op de markt. Hieronder lijsten we even op wat je van Huureenbox kunt verwachten, zodat je een doordachte keuze kunt maken.

Een opslagcontainer huren bij Huureenbox:

Tijdelijke of langdurige spullen opslaan: Bij Huureenbox zit je niet automatisch vast aan een lang contract. Je kunt je spullen gewoon opslaan zo lang je wilt. Heb je je opslagcontainer niet meer nodig? Dan kun je tweewekelijks opzeggen - helemaal gratis! 

Geen verborgen kosten: Niets vervelender dan kleine lettertjes of prijswijzigingen die uit het niets komen. Daarom zijn wij 100% transparant: je betaalt enkel een vaste, lage prijs elke maand en er zijn geen extra kosten, zoals inschrijfkosten of kosten om uit te schrijven. Je betaalt enkel een borg, die je uiteraard terugkrijgt als je na je huurperiode je opslagcontainer in goede staat terug oplevert. 

Droog en veilig spullen opslaan: Moeder Natuur kan nogal wild zijn. Daarom zijn onze opslagcontainers goed beveiligd en geïsoleerd tegen haar grillen. Daarnaast is onze locatie in Rotterdam ook beveiligd met camera’s bij de opslagcontainers en bij de toegangswegen. Je kan enkel op het terrein met een elektronische tag en elke opslagcontainer is uiteraard beveiligd met een speciaal containerslot. 

Gezellig oer-Hollands bedrijf: Als familiebedrijf vinden we gezelligheid en openheid erg belangrijk. Daarom ben je altijd welkom in onze shop om even te kletsen of om je situatie te bespreken. Natuurlijk kun je ons ook gewoon bellen of mailen. We reageren snel!

Gratis een aanhanger lenen: Moet je veel spullen naar je opslagcontainer verhuizen? Dan kun je bij ons gratis een aanhanger lenen. Je betaalt enkel borg.

Een opslagcontainer voor particulier of zakelijk gebruik

Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen bij ons een opslagcontainer huren. Misschien ga je verbouwen en moet je enkele maanden veel spullen veilig opslaan. Of misschien ga je wel op wereldreis en verhuur je je huis tijdens deze periode, wat betekent dat je meubels in de opslag moeten. 

Ook voor bedrijven is een extra opslagruimte erg handig voor verschillende redenen, denk aan voorraadopslag of de opslag van extra meubelen.

✓ Vaste lage prijzen ✓ Geen kleine lettertjes of inschrijfkosten ✓ Makkelijk opzegbaar

Vragen?

Bel ons op 085 05 13 201