Huur een box voor elke gelegenheid! Huureenbox

Huureenbox: dichtbij, veilig en vertrouwd

Huureenbox is geopend en je kan gebruik maken van de opslagboxen tijdens onze reguliere openingstijden. Verder werken wij op afspraak. Wij dragen zorg voor jouw en onze gezondheid. Ook bij ons geldt: kom niet wanneer je klachten hebt en houd je strikt aan de richtlijnen van het RIVM. Bekijk hier ons COVID-19 protocol. Heb je hier vragen over? Neem gerust contact met ons op!

Huureenbox is ‘het schuurtje achter grootmoeders huis’; dichtbij, veilig en vertrouwd. Of je nu veel of weinig spullen wilt opslaan, wij hebben de ruimte die jij kan gebruiken.

Wij weten als geen ander dat je soms ineens ruimte tekort kan komen. Jouw situatie kan snel veranderen, bijvoorbeeld wanneer je gaat verhuizen, je bedrijf groeit of je een kleine verwacht. Allemaal redenen waardoor je opslagruimte tekort komt en op zoek gaat naar een plek om je spullen veilig en vertrouwd op te slaan. Huureenbox heeft zich gespecialiseerd in het verhuren van tijdelijke en langdurige opslag. Op onze locaties in Aalsmeer en Amsterdam bieden wij jou meer ruimte op maat. Bij ons zijn jouw spullen veilig opgeborgen en alleen voor jou toegankelijk. Zo laat je ze met een goed gevoel achter.

Huureenbox is onderdeel van de Loogman Groep, een echt familiebedrijf. Daarom staan we, naast het opslaan van je spullen, ook voor je klaar met een goed advies of luisterend oor. We denken graag met je mee en helpen je met de stappen die je nog meer moet zetten. Wij begrijpen dat ruimtegebrek vaak een gevolg is van een leuke of minder leuke verandering in je leven, en daar komt soms meer bij kijken dan je van tevoren had verwacht.

Gratis aanhanger huren

Als klant bij Huureenbox kun je gratis gebruik maken van onze aanhangwagens. Deze zijn 7 dagen per week te leen, van maandag t/m zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur en op zondag van 11:00 uur tot 16:00 uur. Voor het lenen vragen wij een borg van €250,-. Het laadvermogen van deze aanhangwangens is maximaal 320 kilo en de afmeting is L 2,5 m. x B 1,35 m. x H 1,65 m. Wil je een aanhanger lenen? Bel dan even naar onze receptie om er één te reserveren!