Huureenbox

Huureenbox: dichtbij, veilig en vertrouwd

✓ 3 locaties ✓ Honderden opslagruimtes ✓ Evenveel tevreden klanten

Hé, wat leuk dat je wat meer wil weten over Huureenbox! Veel aanbieders van opslagruimtes zijn grote, buitenlandse maatschappijen zonder gezicht. Zo zijn wij niet! Huureenbox is een dochteronderneming van de Loogman Groep en is dus een echt familiebedrijf. Je kunt ons altijd bellen of mailen en in onze locatie in Amsterdam kun je zelfs binnenwandelen als je vragen hebt. 

Een beetje geschiedenis

In 2003 ontdekten medewerkers van de Loogman groep een gat in de markt in Amsterdam: opslagruimtes die te huren waren voor een goede prijs. Daarom werd de eerste locatie opgericht, boven de wasstraat van de Loogman groep. Huureenbox was geboren!

Een opslagruimte huren bij ons was als het ware het gebruiken van het schuurtje achter oma’s huis: je kon je spullen langsbrengen en nadien gezellig een kopje koffie drinken. Ook nu nog kun je in Amsterdam binnenwandelen bij de shop om even te kletsen. 

De betaalbare, schone opslagboxen kenden zo’n succes dat er ook locaties in Aalsmeer en Rotterdam werden geopend. Dus of je nu opslag in Amsterdam, Aalsmeer of Rotterdam zoekt, wij kunnen je helpen! 

Onze waarden 

Al deze jaren later hanteren we bij Huureenbox nog steeds dezelfde waarden van eerlijkheid, oprechtheid, gezelligheid en persoonlijke benadering. Daarom kun je altijd contact met ons opnemen bij vragen. En als oer-Hollands bedrijf kunnen we gewoon antwoorden in het Nederlands. 

In Amsterdam kun je zelfs gewoon binnenlopen in de shop voor een kopje koffie en een praatje. Ook in Aalsmeer en Rotterdam helpen we je graag persoonlijk; bel ons als je bijvoorbeeld een rondleiding door het gebouw wilt, dan zorgen we dat we voor je klaar staan. 

Beveiliging en scherpe prijzen

Natuurlijk zorgen we ervoor dat onze opslagboxen goed beveiligd zijn, zodat er niets met jouw spullen gebeurt. Als je bij ons een opslagruimte huurt (in Amsterdam of Aalsmeer), koop je meteen een cilinderslot. Jij bent de enige die de sleutels van dat slot heeft. Daarnaast heb je nog een pasje nodig om het gebouw in te komen en werken we uiteraard met camera’s en alarmen. Wel zo veilig! In Rotterdam verhuren we containers, dus de beveiliging zit iets anders in elkaar. Jouw spullen zijn echter nog steeds 100% veilig. 

Uiteraard huur je gewoon een opslagbox die bij je past, of dat nu een XS of een XXL is. We weten ook dat een situatie ineens kan veranderen. Daarom kun je tweewekelijks opzeggen of wisselen van opslagruimte als je meer of minder ruimte nodig hebt. 

Gratis aanhanger en verhuismaterialen in de shop

Wist je dat je bij Huureenbox ook gratis een van onze aanhangwagens kunt lenen? Deze zijn 7 dagen per week te leen, van maandag t/m zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur en op zondag van 11:00 uur tot 16:00 uur. Voor het lenen vragen wij een borgsom van €250,-. Het laadvermogen van deze aanhangwagens is maximaal 320 kilo en de afmeting is L 2,5 m. x B 1,35 m. x H 1,65 m. Wil je een aanhanger lenen? Bel dan even naar onze receptie om er één te reserveren! 

In Amsterdam hebben we ook een shop waar je verhuismaterialen kunt kopen. Ideaal als je bijvoorbeeld net wat verhuisdozen te kort komt! 

Huureenbox:
  • Een echt Nederlands familiebedrijf
  • Onze klanten staan centraal
  • Vaste lage prijzen, zonder prijsverhoging
  • Opslagbox huren zonder kleine lettertjes

Vragen? Neem contact op met Robbin.

Vragen?

Bel ons op 085 05 13 201