Huur een box voor elke gelegenheid! HuurEenBox

HuurEenBox: dichtbij, veilig en vertrouwd

HuurEenBox is ‘het schuurtje achter grootmoeders huis’; dichtbij, veilig en vertrouwd. Of je nu veel of weinig spullen wilt opslaan, wij hebben de ruimte die jij kan gebruiken.

Wij weten als geen ander dat je soms ineens ruimte tekort kan komen. Jouw situatie kan snel veranderen, bijvoorbeeld wanneer je gaat verhuizen, je bedrijf groeit of je een kleine verwacht. Allemaal redenen waardoor je opslagruimte tekort komt en op zoek gaat naar een plek om je spullen veilig en vertrouwd op te slaan. HuurEenBox heeft zich gespecialiseerd in het verhuren van tijdelijke en langdurige opslag. Op onze locaties in Aalsmeer en Amsterdam bieden wij jou meer ruimte op maat. Bij ons zijn jouw spullen veilig opgeborgen en alleen voor jou toegankelijk. Zo laat je ze met een goed gevoel achter.

HuurEenBox is onderdeel van de Loogman Groep, een echt familiebedrijf. Daarom staan we, naast het opslaan van je spullen, ook voor je klaar met een goed advies of luisterend oor. We denken graag met je mee en helpen je met de stappen die je nog meer moet zetten. Wij begrijpen dat ruimtegebrek vaak een gevolg is van een leuke of minder leuke verandering in je leven, en daar komt soms meer bij kijken dan je van tevoren had verwacht.

Gratis ophaalservice

We maken het je graag gemakkelijk, dus halen wij nu ook je spullen bij je op! Vraag een offerte aan voor een opslagbox (maat XS t/m L) en je kunt ervoor kiezen om van deze gratis service gebruik te maken. Zo heb jij er geen omkijken meer naar!