Huureenbox

Huureenbox: dichtbij, veilig en vertrouwd

Hé, wat leuk dat je wat meer wil weten over Huureenbox! Veel aanbieders van opslagruimtes zijn grote, buitenlandse maatschappijen zonder gezicht. Zo zijn wij niet! Huureenbox is een dochteronderneming van de Loogman Groep en is dus een echt familiebedrijf. Je kunt ons altijd bellen of mailen, wij staan altijd voor je klaar! 

Een beetje geschiedenis

In 2003 ontdekten medewerkers van de Loogman groep een gat in de markt in Amsterdam: opslagruimtes die te huren waren voor een goede prijs. Daarom werd de eerste locatie opgericht, boven de wasstraat van de Loogman groep. Huureenbox was geboren! Inmiddels zijn wij niet meer actief in Amsterdam.

Een opslagruimte huren bij ons was als het ware het gebruiken van het schuurtje achter oma’s huis: je kon je spullen langsbrengen en nadien gezellig een kopje koffie drinken. 

De betaalbare, schone opslagboxen kenden zo’n succes dat er ook locatie in Aalsmeer werd geopend. Dus als je nu opslag in Aalsmeer, wij kunnen je helpen! 

Onze waarden 

Al deze jaren later hanteren we bij Huureenbox nog steeds dezelfde waarden van eerlijkheid, oprechtheid, gezelligheid en persoonlijke benadering. Daarom kun je altijd contact met ons opnemen bij vragen. En als oer-Hollands bedrijf kunnen we gewoon antwoorden in het Nederlands. 

In Aalsmeer helpen we je graag persoonlijk; bel ons als je bijvoorbeeld een rondleiding door het gebouw wilt, dan zorgen we dat we voor je klaar staan. 

Beveiliging en scherpe prijzen

Natuurlijk zorgen we ervoor dat onze opslagboxen goed beveiligd zijn, zodat er niets met jouw spullen gebeurt. Als je bij ons een opslagruimte huurt (in Aalsmeer), koop je meteen een cilinderslot. Jij bent de enige die de sleutels van dat slot heeft. Daarnaast heb je nog een pasje nodig om het gebouw in te komen en werken we uiteraard met camera’s en alarmen. Wel zo veilig!

Uiteraard huur je gewoon een opslagbox die bij je past, of dat nu een XS of een XXL is. We weten ook dat een situatie ineens kan veranderen. Daarom kun je tweewekelijks opzeggen of wisselen van opslagruimte als je meer of minder ruimte nodig hebt. 

Gratis aanhanger en verhuismaterialen in de shop

Wist je dat je bij Huureenbox ook gratis een van onze aanhangwagens kunt lenen? Deze zijn 7 dagen per week te leen, van maandag t/m zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur en op zondag van 11:00 uur tot 16:00 uur. Voor het lenen vragen wij een borgsom van €250,-. Het laadvermogen van deze aanhangwagens is maximaal 320 kilo en de afmeting is L 2,5 m. x B 1,35 m. x H 1,65 m. Wil je een aanhanger lenen? Bel dan even naar onze receptie om er één te reserveren! 

Huureenbox:
  • Een echt Nederlands familiebedrijf
  • Onze klanten staan centraal
  • Vaste lage prijzen, zonder prijsverhoging
  • Opslagbox huren zonder kleine lettertjes

Aalsmeer

Op afspraak staan wij graag voor je klaar. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Vragen?

Bel ons op 085 05 13 201