Huur een box voor elke gelegenheid! Huureenbox

Bedrijfs opslagruimte te huur

Ben je op zoek naar extra ruimte om spullen van je bedrijf veilig in op te slaan? Zoek niet verder! Bij Huureenbox bieden we handige en veilige opslagruimtes aan in allerlei formaten. Zo kun je die oude archieven die veel plaats innemen extern opslaan, of tijdelijk kasten en bureaus opslaan als er bijvoorbeeld gerenoveerd wordt. Wat de reden ook is, als je handige, betaalbare bedrijfs opslagruimte wil huren, dan ben je bij Huureenbox aan het juiste adres. 

✓ Lage prijzen zonder prijswijzigingen ✓ Goed beveiligde boxen ✓ Makkelijk opzegbaar ✓ Gratis een aanhanger lenen om spullen te verhuizen

Bedrijfs opslagruimte te huur voor archief-, voorraad en goederenopslag

Ben je op zoek naar bedrijfs opslagruimte voor archiefopslag, voorraadopslag of goederenopslag? Dan kunnen wij je helpen. 

Bij ons kun je een opslagruimte huren die bij jouw situatie past. We bieden opslagruimtes aan van circa 3m³ tot 40m³. Of je nu enkele dozen moet opslaan of de inboedel van een bedrijfspand tijdelijk ergens wil opslaan, we hebben sowieso een passende box voor jou.

Dit zijn onze boxen:

Veilig bedrijfsspullen opslaan bij Huureenbox

Uiteraard beseffen we maar al te goed dat jouw bedrijfsspullen erg belangrijk zijn. Daarom zijn onze boxen droog en schoon én zijn onze locaties goed beveiligd. Er zijn camera’s en alarmen op elke verdieping en je komt slechts in je box met je pasje en je sleutel. Om 23.00 uur ‘s avonds gaan onze locaties op slot en loopt de beveiliger een afsluitende ronde.

De service van Huur een Box is wat ons betreft fantastisch. Wij hebben o.a. een postbus service en bij ieder geleverd pakket ontvang je netjes een email of een telefoontje. Verder huren wij een grote box en alles wordt keurig in de gaten gehouden. Nooit een gevoel van onveiligheid ervaren. Aardige en altijd behulpzame mensen achter de receptie.
(Via een zakelijke klant)

Bedrijfs opslagruimte te huur bij Huureenbox

Bedrijfs opslagruimte huren? Kies Huureenbox! We zijn een familiebedrijf met opslagruimtes in Amsterdam en Aalsmeer. 

Er zijn verschillende redenen waarom voor ons kiezen een goed idee is:

  • Tijdelijke of langdurige opslag: Zoek je een bedrijfs opslagruimte om te huren? Dan zit je bij Huureenbox niet meteen vast aan een lang contract. Onze contracten zijn op maandelijkse basis en je kunt tweewekelijks opzeggen - zonder extra kosten! 
  • Geen verborgen kosten: Over extra kosten gesproken: die zijn er niet. Niet bij het inschrijven, niet bij het uitschrijven en ook niet ineens in de vorm van een huurverhoging. Bij ons betaal je gewoon een vaste lage prijs en eenmalig een borg die je terugkrijgt als je na de huurperiode de box schoon bij ons oplevert. Zo makkelijk kan een opslagbox huren zijn. 
  • Gratis een aanhanger lenen: Veel bedrijven hebben een busje, maar mocht dat niet het geval zijn, dan kun je bij ons ook gewoon gratis een aanhanger lenen om je archief, voorraad of andere goederen te verhuizen naar de box. Hiervoor betaal je enkel borg. 
  • Droog en veilig bedrijfsspullen opslaan: Onze boxen zijn schoon en droog en uiterst goed beveiligd. ‘s Nachts gaan onze locaties zelfs op slot!
  • Gezellig oer-Hollands bedrijf: Als je belangrijke spullen opslaat, is het fijn om even de locatie te zien voor je een box huurt. Daarom ben je bij ons altijd welkom! We zijn een gezellig familiebedrijf en hechten heel veel belang aan transparantie naar onze klanten toe. Kom langs bij onze shop in Amsterdam, dan vertellen we je graag alle mogelijkheden qua boxen. We werken met een klein team, dus je ziet altijd dezelfde gezichten als je spullen in- of uit je box komt laden. Fijn, toch? Ook als je een opslagruimte huurt in Aalsmeer of Rotterdam kunnen we je persoonlijk andere boxen tonen of jouw situatie bespreken. Neem hiervoor contact met ons op.

Op zoek naar een bedrijfs opslagruimte die te huur is? Kom eens langs bij Huureenbox in Amsterdam, Aalsmeer of Rotterdam! Uiteraard kun je ook gewoon direct een offerte aanvragen.

✓ Eigen pasje en sleutel ✓ Elke dag toegang tot je opslagruimte ✓ Beveiligd met camera’s en alarmen ✓ Vaste lage prijs