Huureenbox

Bedrijfs opslagruimte te huur

Ben je op zoek naar extra ruimte om spullen van je bedrijf veilig in op te slaan? Zoek niet verder! Bij Huureenbox bieden we handige en veilige opslagruimtes aan in allerlei formaten. Zo kun je die oude archieven die veel plaats innemen extern opslaan, of tijdelijk kasten en bureaus opslaan als er bijvoorbeeld gerenoveerd wordt. Wat de reden ook is, als je handige, betaalbare bedrijfs opslagruimte wil huren, dan ben je bij Huureenbox aan het juiste adres. 

Lage prijzen zonder prijswijzigingen
✓ Goed beveiligde boxen
Makkelijk opzegbaar
Gratis een aanhanger lenen

Bedrijfs opslagruimte te huur voor archief-, voorraad en goederenopslag

Ben je op zoek naar bedrijfs opslagruimte voor archiefopslag, voorraadopslag of goederenopslag? Dan kunnen wij je helpen. 

Bij ons kun je een opslagruimte huren die bij jouw situatie past. We bieden opslagruimtes aan van circa 3m³ tot 40m³. Of je nu enkele dozen moet opslaan of de inboedel van een bedrijfspand tijdelijk ergens wil opslaan, we hebben sowieso een passende box voor jou.

Huureenbox is ook ontzettend flexibel met de huurtijd. Als je een tijdelijke opslagruimte nodig hebt, bijvoorbeeld voor een maandje, dan kan dat. Wil je juist voor langere tijd een opslagruimte om je archieven of bedrijfsvoorraad op te slaan? Ook dat is geen probleem. Je bepaalt helemaal zelf hoe lang je je opslag huurt. Daarnaast kun je makkelijk tweewekelijks opzeggen.

Dit zijn onze boxen:

Veilig bedrijfsspullen opslaan bij Huureenbox

Uiteraard beseffen we maar al te goed dat jouw bedrijfsspullen erg belangrijk zijn. Daarom zijn onze boxen droog en schoon én is onze locatie goed beveiligd. Er zijn camera’s en alarmen op elke verdieping en je komt slechts in je box met je pasje en je sleutel. Om 23.00 uur ‘s avonds gaat onze locatie op slot en loopt de beveiliger een afsluitende ronde.

De service van Huur een Box is wat ons betreft fantastisch. Wij hebben o.a. een postbus service en bij ieder geleverd pakket ontvang je netjes een email of een telefoontje. Verder huren wij een grote box en alles wordt keurig in de gaten gehouden. Nooit een gevoel van onveiligheid ervaren. Aardige en altijd behulpzame mensen achter de receptie.
(Via een zakelijke klant)

Hoe werkt bedrijfs opslagruimte huren?

Kies je bedrijfs opslagruimte
Op onze website zie je makkelijk welke boxen we aanbieden, van XS tot XL. Voor elk bedrijf hebben wij een geschikte opslagruimte.

Huur je bedrijfs opslagruimte
Vul online ons offerteaanvraagformulier in. Onze opslagruimtes zijn te huur tegen een vaste lage prijs en zonder onverwachte extra kosten.

Goederen inpakken
Het is tijd om alles in te pakken zodat je het archief, de voorraad of andere goederen gemakkelijk kunt opslaan. Je kunt ter plaatse extra verpakkingsmaterialen kopen, hiervoor moet je wel even een afspraak maken.

Verplaats de goederen naar de bedrijfs opslagruimte
De goederen kunnen nu verplaatst worden naar de opslagruimte van je bedrijf. Heb je veel spullen om te verhuizen naar je opslagruimte? Dan kun je gratis een aanhanger lenen - je betaalt enkel de borg.

Bedrijfs opslagruimte te huur bij Huureenbox

Bedrijfs opslagruimte huren? Kies Huureenbox! We zijn een familiebedrijf met opslagruimtes in Aalsmeer

Er zijn verschillende redenen waarom een bedrijfs opslagruimte bij Huureenbox een goed idee is:

  • Tijdelijke of langdurige opslag: Zoek je een bedrijfs opslagruimte om te huren? Dan zit je bij Huureenbox niet meteen vast aan een lang contract. Onze contracten zijn op maandelijkse basis en je kunt tweewekelijks opzeggen - zonder extra kosten! 
  • Geen verborgen kosten: Over extra kosten gesproken: die zijn er niet. Niet bij het inschrijven, niet bij het uitschrijven en ook niet ineens in de vorm van een huurverhoging. Bij ons betaal je gewoon een vaste lage prijs en eenmalig een borg die je terugkrijgt als je na de huurperiode de box schoon bij ons oplevert. Zo makkelijk kan een bedrijfs opslag huren zijn. 
  • Gratis een aanhanger lenen: Veel bedrijven hebben een busje, maar mocht dat niet het geval zijn, dan kun je bij ons ook gewoon gratis een aanhanger lenen om je archief, voorraad of andere goederen te verhuizen naar de box. Hiervoor betaal je enkel borg. 
  • Droog en veilig bedrijfsspullen opslaan: Onze boxen zijn schoon en droog en uiterst goed beveiligd. ‘s Nachts gaat onze locatie zelfs op slot!
  • Gezellig oer-Hollands bedrijf: Als je belangrijke spullen opslaat, is het fijn om even de locatie te zien voor je een box huurt. Daarom ben je bij ons altijd welkom! We zijn een gezellig familiebedrijf en hechten heel veel belang aan transparantie naar onze klanten toe. We werken met een klein team, dus je ziet altijd dezelfde gezichten als je spullen in- of uit je box komt laden. Fijn, toch? Als je een opslagruimte huurt in Aalsmeer kunnen we je persoonlijk andere boxen tonen of jouw situatie bespreken. Neem hiervoor contact met ons op.

Op zoek naar een bedrijfs opslagruimte die te huur is? Kom eens langs bij Huureenbox in Aalsmeer! Uiteraard kun je ook gewoon direct een offerte aanvragen.

✓ Eigen pasje en sleutel ✓ Elke dag toegang tot je opslagruimte ✓ Beveiligd met camera’s en alarmen ✓ Vaste lage prijs

Vragen?

Bel ons op 085 05 13 201