Huureenbox

Opslagruimte huren

Zoek je een schone, kwalitatieve en betaalbare opslagruimte? Dan ben je bij Huureenbox aan het juiste adres. Bij ons kun je een opslagruimte huren voor een vaste prijs - zonder prijswijzigingen na enkele maanden of kleine lettertjes in het contract. 

✓ Vaste lage prijzen
7 dagen per week toegang tot je opslagruimte
Geen verborgen kosten
Beveiligd met camera’s en alarmen
✓ Leen gratis een aanhanger
✓ Opzeggen zonder kosten

Je kunt een kleine opslagruimte huren om even wat verhuisdozen in op te slaan, of een grote opslagruimte om bijvoorbeeld meubelen in op te slaan. We bieden opslagunits aan van ongeveer 3m³ tot 40m³ voor particulieren en de zakelijke markt. Of je nu een tijdelijke opslagruimte wil huren, of op zoek bent naar een lange termijn oplossing, bij Huureenbox zit je goed. 

Alle opslagboxen

Een passende opslagruimte huren voor jouw situatie

Bij Huureenbox weten we dat er verschillende redenen zijn waarom mensen opslagruimtes huren. Wie weet ga je wel verbouwen en moet je tijdelijk wat spullen opslaan. Of wie weet heb je gewoon écht te veel spullen en lijkt het je daarom handiger om bijvoorbeeld je snowboard en skipak niet in huis te bewaren - deze nemen immers veel plaats in beslag. 

Wat jouw reden ook is, bij Huureenbox kun je een opslagruimte huren die bij jouw situatie past. We bieden boxen aan van XS tot XL - van iets minder dan 3m³ tot 40m³. Bekijk snel onze boxen om te zien welke opslagruimte het best bij jouw situatie past! 

Misschien denk je nu wel “Ja maar, hoeveel opslagruimte heb ik nodig? Ik heb geen idee!” Dan kunnen we je uiteraard helpen. Na vele jaren in het vak kunnen we heel goed inschatten welke box het beste past bij ieders situatie. Neem hiervoor contact met ons op, we helpen je graag. Wij zorgen ervoor dat je altijd de juiste opslagruimte kunt huren, zo betaal je nooit te veel. En wil je upgraden en een grotere opslagruimte huren na een tijdje? Of net een kleinere opslagruimte huren? Dan is dat helemaal geen probleem.

Dit is wat één van onze klanten van Huureenbox vindt:

ik huur hier een opslagruimte en ben helemaal tevreden met de service die ik krijg. de faciliteiten zijn netjes, het personeel is vriendelijk en je hebt op elk moment toegang tot je opslag ruimte. ik zou dit sterk aanbevelen aan iedereen die opzoek is naar een tijdelijke opslagoplossing.
Eduard (Via Google reviews)

Opslag huren prijzen

Wil je graag een goedkope opslagruimte huren? Dan ben je aan het juiste adres bij Huureenbox. Bij ons huur je een schone, beveiligde opslagruimte aan een scherpe prijs. 

Dit zijn de kosten om een opslagruimte te huren:

Box XS (1-2,4m³) Vanaf €8,- per maand
Box S (3-4,5m³) Vanaf €44,- per maand
Box M (6-12m³) Vanaf €71,- per maand
Box L (15-24m³) Vanaf €115,- per maand
Box XL (27-40m³) Vanaf €184,50 per maand

Bij Huureenbox hoef je je ook geen zorgen te maken over verborgen kosten of prijswijzigingen. Je betaalt geen contractkosten, en kunt tweewekelijks gratis uitschrijven. Ideaal als je op zoek bent naar een tijdelijke opslagruimte en niet vast wilt hangen aan een jaarcontract. 

Wel goed om te weten: exclusief aan de kosten voor je opslagruimte, koop je bij ons ook een slot voor jouw opslagbox. Dit omdat we nooit sleutels terugvragen aan klanten omdat er altijd een kans is dat deze worden gedupliceerd- zo ben je 100% zeker dat jij als enige de sleutels hebt van jouw opslagruimte. Een goedkope opslagruimte huren kan écht zo makkelijk te zijn.

Makkelijk en snel een opslagruimte huren bij Huureenbox

Bij Huureenbox kun je snel en eenvoudig een opslagruimte huren om spullen op te slaan. Afhankelijk van hoeveel spullen je hebt, kun je op deze pagina snel bekijken hoeveel opslagruimte je nodig hebt. Kies jij voor een box van 12 kubieke meter? Of heb je meer ruimte nodig? 

Bij Huureenbox is het huren van een opslagruimte een makkelijk proces. Je kunt hier een offerte aanvragen of een afspraak maken om een rondleiding te krijgen door een medewerker. Met een kopje koffie, thee of soep in de hand bespreken we graag wat jouw mogelijkheden zijn. Huureenbox is een oer-Hollands bedrijf, dus we begrijpen dat het fijn is om de gezichten achter een bedrijf te kennen. 

Kies je opslagruimte
Op onze website zie je makkelijk welke boxen we aanbieden, van XS tot XL.

Huur je opslagruimte
Vul online ons offerteaanvraagformulier in of huur je box bij ons in de shop tijdens een leuke babbel.

Pak alles in
Mocht je dit nog niet hebben gedaan: het is inpaktijd! Je kunt ter plaatse ook extra verpakkingsmaterialen kopen.

Verhuis je spullen naar de box
Heb je veel spullen om te verhuizen naar je opslagruimte? Dan kun je gratis een aanhanger lenen - je betaalt enkel de borg.

Waarom een opslagruimte huren bij Huureenbox?

Ga je verhuizen of verbouwen? Of is je huis of appartement te klein? Of heb je meubelen geërfd die je even nergens kwijt kunt? Dan is het handig als je je spullen in een goedkope opslagruimte kunt opslaan. Ergens waar ze een tijdje of een langere tijd veilig staan. In een opslagruimte die schoon, droog en beveiligd is. Dát kun je van Huureenbox verwachten. 

Een opslagruimte bij Huureenbox:

Geen verborgen kosten:
Nederlanders houden van promoties. Wij ook! Toch zul je zien dat superscherpe prijzen vaak addertjes onder het gras hebben… je betaalt bijvoorbeeld inschrijfkosten of het contract geeft aan dat tussentijdse huurverhogingen mogelijk zijn. Bij Huureenbox gebeurt dat niet. Bij ons zie je geen spotprijzen, maar krijg je wel steeds vaste, lage prijzen. Zonder kleine lettertjes of gekke voorwaarden. En zonder opzegkosten. Je betaalt wel een borg, maar die krijg je nadien gewoon terug als de box goed onderhouden is. 

Oer-Hollands bedrijf:
Huureenbox is een echt oer-Hollands familiebedrijf, dus onze familiewaarden zijn voor ons heel belangrijk. Enkele van onze waarden zijn openheid en gezelligheid, dus je kunt áltijd bij ons terecht als je vragen hebt of gewoon even wil babbelen. Wij hebben een fijne bank in de shop, waar we samen een drankje kunnen drinken en jouw situatie kunnen bespreken. 

Droge, schone en veilige opslagunits:
Wil je een opslagruimte huren? Dan wil je natuurlijk dat je spullen veilig staan en dat de box schoon en droog is. Daarom zijn onze panden goed beveiligd en geïsoleerd.
 
Tijdelijke opslag of langdurige opslag:
Wil je een opslagruimte huren voor een korte periode, zoals twee maanden? Of heb je meteen een opslagruimte nodig voor een jaar of twee? Alles kan! 

Dit is wat één van onze klanten van Huureenbox vindt:

Prima opslag, goede locatie, uitstekende service.
Jan Hendrik (Via Google reviews)

Een beveiligde opslagruimte huren

Natuurlijk wil je dat je spullen veilig zijn in jouw opbergruimte. Daarom geven we je graag wat meer informatie over onze beveiliging. Ten eerste heeft iedereen een eigen toegangspas om het pand binnen te komen. Ten tweede heeft iedereen een slot om je eigen box te beveiligen. Alleen jij kunt jouw slot openen, want we vragen nooit sleutels terug aan klanten na een huurperiode. Elke klant koopt een cilinderslot en ontvangt de enige sleutels die daarbij passen. Zo weet je zeker dat jij alleen de sleutels hebt voor jouw opslagruimte.

Ons gebouw is daarnaast beveiligd met veiligheidscamera’s en inbraakalarmen. Je bent dagelijks welkom van 6 uur ‘s ochtends tot 23 uur ‘s avonds, daarna gaat het gebouw op slot en loopt de bewaker een laatste ronde. Bij Huureenbox is er ‘s nachts niemand welkom - daarom hebben we ook alarmen op elke verdieping. Zo weet je dat de spullen in jouw extra opbergruimte bij ons veilig zijn. Voor een schone, beveiligde opslagruimte ben je bij Huureenbox aan het juiste adres.

Makkelijk spullen verhuizen met onze gratis aanhanger

Spullen in een box verhuizen kan een heel gedoe zijn, dat weten wij maar al te goed. Daarom maken we het je graag makkelijker. Je hoeft je verhuisdozen immers niet in je auto te proppen, je kunt gewoon gratis onze aanhanger lenen. Een busje of aanhanger huren hoeft dus helemaal niet. We vragen enkel een kleine borg. Handig, toch?

Zakelijke opslag bij Huureenbox

Ook bedrijven hebben soms extra opslagruimte nodig om bijvoorbeeld dossiers een aantal jaar te bewaren of om tijdelijke problemen met te veel voorraad op te lossen. Naast particuliere opslag bieden wij dus ook bedrijfs opslagruimtes aan. Ideaal voor archiefopslag en voorraadopslag

Ben je op zoek naar een beveiligde opslagruimte voor zakelijke documenten of bijvoorbeeld extra meubilair? Dan ben je bij ons ook van harte welkom. We nodigen zakelijke klanten graag uit om contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden. Je kunt zowel een tijdelijke opslagruimte huren of je box voor een langere periode gebruiken. De keuze is aan jou; wij verhogen de kosten van jouw opslagruimte niet, wel zo handig. 

Opslagruimte huren in Aalsmeer en Rotterdam

Je kunt bij ons terecht voor opslag in Aalsmeer. Heb je nog vragen? Dan kun je telefonisch contact met ons opnemen op het nummer 085 051 3201 voor onze locatie in Aalsmeer en 085 051 3226. We helpen je graag. 

✓ Vaste lage prijzen ✓ Geen kleine lettertjes of inschrijfkosten ✓ Makkelijk opzegbaar

Vragen?

Bel ons op 085 05 13 201