Huureenbox

Opslagruimte Rotterdam

Ben je op zoek naar een grote opslagruimte in Rotterdam? Dan zit je goed bij Huureenbox! Als dé havenstad van Nederland zijn onze opslagruimtes in Rotterdam aangepast aan de stad: je kunt namelijk een opslagcontainer huren! Deze containers zijn met hun 33 m³ groot genoeg om veel spullen in op te slaan. Ideaal als je bijvoorbeeld gaat verhuizen en tijdelijk veel meubelen moet opslaan. Of als je een bedrijf hebt en wat extra voorraad kwijt wilt die in de weg staat. Particulier of zakelijk, iedereen kan bij ons een opslagruimte in Rotterdam huren. En dat voor een vaste, lage prijs! 

Lage prijzen zonder prijswijzigingen
✓ Goed beveiligde boxen
Makkelijk opzegbaar
Gratis een aanhanger lenen

Ja, je leest het goed: bij Huureenbox hoef je niet bang te zijn voor plotselinge huurverhogingen of kleine lettertjes. Onze prijzen staan vast en daar kun je op vertrouwen. Waar je ook op kunt vertrouwen, is dat jouw spullen goed beveiligd zijn bij onze locatie. Zo is er camerabewaking op de toegangswegen naar het terrein en op de containers zelf. En uiteraard heb je een tag nodig om het terrein te betreden en heeft elke container een stevig slot. Je kunt elke dag van 8:00 uur tot 20:00 uur naar je container, ‘s avonds laat en ‘s nachts gaat alles goed op slot. 

Ons terrein in Rotterdam is nieuw, maar dit zegt een van onze klanten over onze andere locaties:

Niet duur en vriendelijk personeel. Koffie , thee en soep kun je zo pakken. Helpen je bijna overal mee. Zeker een aanrader.
Kuiper (Via Google reviews)

Alle opslagboxen

Een opslagruimte in Rotterdam huren bij Huureenbox

Op zoek naar een opslagruimte in Rotterdam? Dan kun je bij ons een opslagcontainer huren. Rotterdamser kan niet! Momenteel bieden wij één formaat container aan van 6m x 2,35m x 2,40m lxbxh (33 m³). Je hebt vast al eens zo’n container gezien in de haven van Rotterdam - hierin kun je heel veel spullen kwijt! 

Je kunt zowel je opslagruimte in Rotterdam tijdelijk of voor een langere periode huren. Bij Huureenbox kun je makkelijk kosteloos (!) tweewekelijks opzeggen, dus wat je situatie ook is, je kunt bij ons terecht. 

Wil je een opslagruimte huren bij Huureenbox? Dan kun je makkelijk hieronder een vrijblijvende offerte aanvragen. Je bent ook altijd welkom in onze shop, neem hiervoor contact met ons op via het nummer 085 05 13 202 om een afspraak te maken. Onder het genot van een kop thee, koffie of soep bespreken we graag je wensen.

Waarom kiezen voor Huureenbox?

We weten dat er verschillende aanbieders van boxen zijn in onze markt. Maar we geven je graag meer informatie over ons bedrijf, zodat je een doordachte keuze kunt maken. 

Een opslagplaats huren bij Huureenbox:

Geen verborgen kosten:
Huureenbox is een familiebedrijf dat de waarden transparantie en gezelligheid hoog in het vaandel draagt. Daarom zijn we heel transparant over onze prijzen en zijn er geen kleine lettertjes. De scherpe prijs die je van ons krijgt, verandert niet ineens door een plotselinge huuropslag en er zijn ook geen inschrijfkosten of andere onverwachte kosten. Er is uiteraard wel een borg voor je container, maar die krijg je gewoon terug als je de container opnieuw schoon oplevert na je huurperiode. 

Oer-Hollands bedrijf:
Wist je dat Huureenbox een oer-Hollands familiebedrijf is? Onze klantenservice staat je graag te woord en zie je steeds dezelfde gezichten als je langskomt bij onze locaties. Fijn, toch?

Droge, schone en veilige opslagunits:
Natuurlijk wil je dat er niets gebeurt met je spullen. Daarom zijn onze containers zijn goed geïsoleerd tegen de grillen van Moeder Natuur. Daarnaast kan niet iedereen zomaar het terrein op - je hebt een elektronische tag nodig. Ook de containers zijn uitgerust met een stevig slot. Als extra veiligheidsmaatregel, zijn er camera’s die de opslagunits en de toegangswegen filmen. 

Tijdelijke opslag of langdurige opslag:
Heb je enkele maanden een container nodig om extra voorraad op te slaan? Of wil je een container voor een langere periode? Het kan allemaal. Je kunt makkelijk tweewekelijks opzeggen.

Wat kost een opslagruimte huren?

De kosten van een opslagruimte huren zijn afhankelijk van de grootte van de box. Hieronder vind je de startprijzen van verschillende maten opslagruimtes.

  • Box XS (1-2,4m³) - Vanaf €8,- per maand
  • Box S (3-4,5m³) - Vanaf €44,- per maand
  • Box M (6-12m³) - Vanaf €71,- per maand
  • Box L (15-24m³) - Vanaf €115,- per maand
  • Box XL (27-40m³) - Vanaf €184,50 per maand
  • Box XXL (33-33m³) - Vanaf €195,- per maand

Wat kost een opslagcontainer huren?

Exclusief in Rotterdam kan er een opslagcontainer worden gehuurd. Een opslag container heeft de grootte van maar liefst 33m³ en is hierdoor ideaal voor bedrijven.

Hoeveel m³ opslag nodig?

Twijfel je welke opslagbox het beste bij jouw wensen past? Neem dan contact met ons op. Samen bespreken we wat je precies allemaal moet opslaan. Door onze jaren ervaring kunnen we goed inschatten hoeveel m³ inboedelopslag je nodig hebt. Bij het berekenen van de opslagruimte spelen twee dingen een belangrijke rol: de vloeroppervlakte en de inhoud van de ruimte. Voor de opslag van één kamer is vaak minimaal 6m³ nodig. Bij twee kamers raden wij aan om voor een opslag te kiezen van minimaal 18m³.

Zakelijke opslag huren in Rotterdam

Wij bieden niet alleen opslagruimte in Rotterdam aan voor particulieren, maar ook aan bedrijven. Door de grootte van onze containers (33 m³), zijn deze natuurlijk ideaal voor bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan voorraadopslag voor bedrijven die heel veel hebben ingekocht, waardoor hun voorraadruimte uitpuilt. Of aan archiefopslag voor bedrijven die aan de wetgeving willen voldoen door enkele jaren hun archief bij te houden, maar het vervelend vinden dat dit archief ontzettend veel ruimte inneemt op kantoor. 

Heb jij ook ruimte nodig op kantoor of in je magazijn in de regio Rotterdam? Dan hebben wij opslagruimte te huur voor jou! Vraag nu een gratis offerte aan. In enkele dagen is alles geregeld en heb je een container om je spullen op te slaan.

Opslagruimte huren in Rotterdam en Aalsmeer

Wist je dat we niet alleen een terrein hebben in Rotterdam, maar dat je ook bij ons terecht kunt voor opslag in Aalsmeer? Bij onze andere locatie bieden we boxen aan in allerlei groottes. Zo kun je bijvoorbeeld ook een kleine extra huren. We bieden immers boxen aan van circa 3m³ tot 40m³.

Hulp nodig? Of heb je nog vragen over onze opslag in Rotterdam? Bel gratis het nummer 085 05 13 202 voor meer informatie. We helpen je graag. 

✓ Vaste lage prijzen ✓ Geen kleine lettertjes of inschrijfkosten ✓ Makkelijk opzegbaar ✓ Ideaal voor particulieren en zakelijke klanten

)

Vragen?

Bel ons op 085 05 13 201