Huureenbox

Opslag Aalsmeer

Zoek je naar opslagboxen in Aalsmeer? Dan heb je de juiste pagina gevonden! Bij Huureenbox verhuren we handige opslagruimtes in Aalsmeer, van circa 3m³ tot 40m³. Of je nu enkele verhuisdozen moet opslaan of grote verbouwingen doet en even al je spullen moet opslaan: wij kunnen je helpen. 

Lage prijzen zonder prijswijzigingen
✓ Goed beveiligde boxen
Makkelijk opzegbaar
Gratis een aanhanger lenen

De opslag in Aalsmeer van Huureenbox is schoon, veilig én bieden we aan voor vaste, lage prijzen. Bij ons zijn er geen kleine lettertjes of prijswijzigingen. Je hoeft ook niet te betalen om in te schrijven en je kunt tweewekelijks gratis opzeggen. Zo makkelijk is onze opslag in Aalsmeer. Natuurlijk worden jouw spullen goed beveiligd in onze opslag: we hebben beveiligingscamera’s en alarmen op elke verdieping. 

Geïnteresseerd om een opslagbox te huren in Aalsmeer? Vul dan snel ons contactformulier in. 

Dit vindt één van onze klanten van onze opslag in Aalsmeer: 

We huurden een box en alles was goed beveiligd!
(Via Google reviews)

Alle opslagboxen

In slechts 4 stappen opslag in Aalsmeer huren

Wil je een opslagruimte huren in Aalsmeer? Dan kan dit makkelijk bij Huureenbox. Vul ons offerteaanvraagformulier in of maak een afspraak en bezoek ons ter plaatse. 

Welke opslagruimte heb je nodig?
We bieden verschillende maten van opslag aan. Hoeveel opslag jij nodig hebt, kun je makkelijk inschatten met behulp van de illustraties van onze boxen op de ‘opslagruimte huren’ pagina. 

Huur je ideale opslagruimte in Aalsmeer
Huur een opslagbox online of ter plaatse tijdens een gezellig, informeel gesprek. Handig, toch? 

Pak je spullen goed in
Tijd om je spullen goed in te pakken. Heb je iets meer spullen dan verwacht? Dan kun je bij ons makkelijk verhuisdozen en inpakmateriaal kopen. 

Verhuis je spullen
Je spullen verhuizen wordt een makkie, want je kunt bij Huureenbox gratis een aanhanger lenen. Erg fijn als je te veel spullen hebt om in je auto te proppen!

Wat kost een opslagruimte huren?

De kosten van een opslagruimte huren zijn afhankelijk van de grootte van de box. Hieronder vind je de startprijzen van verschillende maten opslagruimtes.

 • Box XS (1-2,4m³) - Vanaf €8,- per maand
 • Box S (3-4,5m³) - Vanaf €44,- per maand
 • Box M (6-12m³) - Vanaf €71,- per maand
 • Box L (15-24m³) - Vanaf €115,- per maand
 • Box XL (27-40m³) - Vanaf €184,50 per maand

Wat kost tijdelijke opslag?

Het huren van een tijdelijke opslag kan voor aangename prijs. Wist je dat je niet ‘vastzit’ aan een contract als je één van onze goedkope opslagruimtes wilt huren? Je kunt tweewekelijks gratis opzeggen. Om de prijs laag te houden betaal je geen inschrijfkosten of andere verborgen extra kosten.

Hoeveel m³ opslag nodig?

Bij Huureenbox kun je een opslag huren voor elke gelegenheid, maar hoeveel opslagruimte heb je nodig? Door onze jaren ervaring kunnen we goed inschatten hoeveel m³ inboedelopslag je nodig hebt. Twijfel je hoeveel opslag je nodig hebt? Dan denken we graag met je mee. Hieronder vind je de verschillende maten opslagruimtes met voorbeelden van wat er ongeveer inpast:

 • Box XS (1-2,4m³) - Deze box is geschikt voor 8 tot 10 verhuisdozen.
 • Box S (3-4,5m³) - Deze boxen zijn geschikt voor pakweg 12 verhuisdozen en klein meubilair. Een koelkast of wasmachine past hier ook prima in.
 • Box M (6-12m³) - In deze box kun je de inboedel van een (klein) appartement opslaan; 20 verhuisdozen, klein meubilair, wasmachine en droger.
 • Box L (15-24m³) - Deze box is geschikt voor de inboedel van een eengezinswoning; grote kast, koelkast, 3-persoons bankstel, matras, wasmachine.
 • Box XL (27-40m³) - In deze box kun je de inboedel van een (klein) appartement opslaan; 20 verhuisdozen, klein meubilair, wasmachine en droger.

Waarom kiezen voor Huureenbox?

Wil je een opslagruimte huren in Aalsmeer of regio Aalsmeer? Dan heb je uiteraard de keuze tussen verschillende bedrijven. Hieronder lees je waarom kiezen voor Huureenbox een goede keuze is: 

 • Tijdelijke opslag of langdurige opslag: Wist je dat je niet ‘vastzit’ aan een contract als je één van onze goedkope opslagruimtes huurt? Of je nu een paar maanden wat spullen wil opslaan omdat je verbouwingen uitvoert of een opslagbox voor langere tijd zoekt, je kunt tweewekelijks gratis opzeggen. 
 • Geen verborgen kosten: Wat voor type opslag je ook kiest, als je bij ons een opslagruimte in Aalsmeer huurt, dan betaal je geen extra kosten voor het inschrijven of andere kosten die verstopt zaten in de kleine lettertjes. Particulieren en bedrijven huren bij ons boxen voor een vaste, lage prijs. Wij voeren dus ook niet ineens huurverhogingen door. Er is wel een eenmalige borg, die je uiteraard terugkrijgt als alles in orde is als je de storage box verlaat. 
 • Je spullen veilig en droog opslaan: wil je spullen opslaan in één van onze opslagboxen? Dan is het fijn om te weten dat deze droog en schoon zijn en dat elke verdieping is beveiligd met beveiligingscamera’s en alarmen. Daarnaast krijgt iedereen een persoonlijk pasje, dus niemand kan aan jouw spullen komen. 
 • Gezellig oer-Hollands bedrijf: Wij hechten erg veel belang aan onze familiale waarden. Dus bij ons hoef je geen dagen te wachten op antwoord op je mailtje.
Dit is wat tevreden klanten over ons te zeggen hadden: 

Toen ik jaren geleden plotseling een ruimte nodig had om een inboedel op te slaan kwam ik bij Huureenbox uit. Ik ben toen geweldig geholpen, het was een warm bad. Hoewel we eigenlijk van plan waren na de verhuizing de box weer op te zeggen, hebben we besloten hem om te ruilen voor een kleinere. Dit ging heel gemakkelijk en ook nu werd alles prima uitgelegd. Altijd als we even in de box moeten zijn worden we begroet. Dat geeft een vertrouwd gevoel. Ik ben zeer tevreden over de ruimte, de prijs en het onderhoud.
Maura en Carlos (via onze collega's)

Huur nu opslag in Aalsmeer en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Beveiligde opslagruimte huren in Aalsmeer

Wil je opslag huren bij Huureenbox? Dan kun je 7 dagen per week bij je box met je eigen toegangspas (voor de ingang) en de sleutel van jouw box. Dit is wel enkel mogelijk van 6 uur ‘s ochtends tot 23 uur ‘s avonds. Daarna loopt onze beveiliger een laatste ronde om zeker te zijn dat het pand leeg is en gaat het alarm aan. Zo zijn jouw spullen goed beveiligd. 

✓ Eigen toegangspas ✓ 7 dagen per week toegang tot je opslagruimte ✓ Beveiligd met camera’s en alarmen

Leen gratis een aanhanger

Moet je veel verhuisdozen of andere spullen naar je opslagbox verhuizen? Dan kun je gratis een aanhanger bij ons lenen. Je betaalt enkel de borg!

Zakelijke opslagruimte in Aalsmeer

We bieden ook opslag in Aalsmeer aan voor bedrijven, bijvoorbeeld voor archiefopslag, voorraadopslag of goederenopslag. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Opslag in Aalsmeer en omstreken

Bij ons kun je opslagruimte huren in Aalsmeer; zowel particuliere opslag als zakelijke opslag

Op zoek naar een box in Aalsmeer (aan de Aalsmeerderweg 497)? Dan kun je ons bereiken op het nummer 085 05 13 201. Of je nu een grote of een kleine opslagruimte zoekt, voor één maand of voor langer, bij ons ben je aan het juiste adres voor een schone en goedkope opslagruimte. 

✓ Vaste lage prijzen ✓ Geen kleine lettertjes of inschrijfkosten ✓ Makkelijk opzegbaar

)

Vragen?

Bel ons op 085 05 13 201