Huureenbox

Opslagunit

Zoek je een opslagunit om extra spullen in op te slaan? Neem dan snel een kijkje naar de opslagunits van Huureenbox! We bieden verschillende opslagunits aan van circa 3m³ tot 40m³. Zo vind je altijd een opslagunit die bij jouw situatie past.

✓ Vaste lage prijzen
✓ Maandag t/m zondag toegang
Geen inschrijfkosten
✓ Leen gratis een aanhanger

Als je ervoor kiest een opslagunit te huren bij Huureenbox, dan betaal je maandelijks een vaste, lage prijs. Bij ons teken je niet voor een spotprijsje die na enkele maanden ineens ontzettend omhoog wordt getrokken, maar voor een mooie, lage prijs zonder addertjes in het gras. Je kunt je opslagunit zowel voor een korte periode als voor een langere tijd bij ons huren - en je kunt makkelijk en zonder kosten tweewekelijks opzeggen. Handig, toch? Wil je je spullen verhuizen naar jouw opslagunit? Geef ons dan even een seintje. Dan kun je gratis een aanhanger lenen om te verhuizen en hoef je geen busje te huren!

Een opslagunit huren bij Huureenbox

Ben je op zoek naar opslag in Aalsmeer? Zoek niet verder! Wij bieden verschillende handige opbergruimtes aan. Of je nu een paar extra verhuisdozen wilt opslaan, of bijvoorbeeld een jaar gaat reizen en de spullen van je volledige appartement wilt opslaan in een grote box: je kunt bij ons terecht! Bij de tekeningen hieronder kun je goed zien wat je in welke opslagbox kwijt kunt.

Alle opslagboxen

Waarom een opslagunit huren bij Huureenbox?

Nu vraag je je misschien af: “Wat maakt Huureenbox nu zó anders van andere aanbieders op de markt?”. Wel, dat kunnen we samenvatten in enkele puntjes.

Huureenbox:

Is een echt familiebedrijf: Achter Huureenbox zit geen groots buitenlands concern dat je niet kunt bereiken. Nee, het is een echt oer-Hollands familiebedrijf. Heb je vragen of feedback? Dan kun je ons bellen of mailen, of je komt gewoon gezellig langs in één van onze shops. We staan je graag te woord.

Geeft vaste, lage prijzen: Elke Nederlander houdt van een goede promotie, wij ook. Maar soms zijn promoties te goed om waar te zijn… en dan betaal je na enkele maanden veel meer voor je box en moet je allerlei verborgen kosten betalen … Dat is bij Huureenbox niet het geval. Bij ons huur je een opslagunit voor een vaste, lage prijs die nooit verandert. En dat zonder inschrijfkosten of andere kosten!

Zorgt voor schone, droge en beveiligde opslagunits: Wij begrijpen maar al te goed dat jouw spullen belangrijk zijn. Daarom zorgen wij ervoor dat onze opslagunits goed beveiligd zijn tegen de elementen van de natuur én tegen personen die niet in jouw box moeten zijn. Onze locatie is uiteraard uitgerust met beveiligingscamera’s en alarmen.

Opslagunit huren in Aalsmeer

Wil je graag een opslagunit huren? Neem dan contact met ons op om een offerte aan te vragen! Bij ons kun je terecht voor opslagruimtes in Aalsmeer. 

✓ Eigen pasje en sleutel ✓ Elke dag toegang tot je opslagruimte ✓ Beveiligd met camera’s en alarmen ✓ Vaste lage prijs

Vragen?

Bel ons op 085 05 13 201