Huureenbox

Opslagplaats huren

Ben je op zoek naar een opslagplaats waar je bijvoorbeeld wat extra meubelen, kleren of andere spullen kwijt kunt? Dan ben je bij Huureenbox aan het juiste adres. Wij bieden opslagboxen aan in Aalsmeer. 

✓ Vaste lage prijzen
✓ Maandag t/m zondag toegang
Geen inschrijfkosten
✓ Leen gratis een aanhanger

Bij ons kun je zowel als particulier en als zakelijke klant een opslagplaats huren. Ideaal voor particulieren die bijvoorbeeld in de Randstad wonen en nét wat te weinig plaats hebben in huis, maar net zo handig voor ondernemers die bijvoorbeeld te veel producten hebben ingekocht. Als je bij Huureenbox een opslagplaats huurt, is dat tegen een vaste, lage prijs zonder extra kosten. Je kunt makkelijk tweewekelijks opzeggen en uiteraard zijn onze opslagboxen schoon, droog en goed beveiligd. Je kunt trouwens ook gratis een aanhanger lenen om je spullen te verhuizen. Handig, toch?

Een opslagplaats huren die bij je wensen past

Of je nu graag een kleine opslagplaats wilt huren om enkele verhuisdozen in op te slaan, of echt een grote opslagunit zoekt om verschillende grote meubelstukken in op te slaan, bij Huureenbox vind je de juiste opslag! Hieronder zie je in handige afbeeldingen hoeveel je in elke box kunt opslaan. Wil je een opslagplaats huren maar twijfel je welke grootte het best bij je wensen past? Neem dan contact met ons op, na jaren in deze sector kunnen wij heel goed inschatten welke box ideaal is in welke situatie.

Alle opslagboxen

Een opslagplaats huren bij Huureenbox:

Wil je graag wat extra opslagruimte huren

Dit kun je verwachten van Huureenbox:

Vaste, lage prijs: Teken je bij ons een contract, dan kun je er zeker van zijn dat hier niets aan verandert. Jouw lage prijs wordt niet ineens verhoogd en er zijn ook geen addertjes onder het gras, zoals in- of uitschrijfkosten.
Tijdelijke opslag of langdurige opslag: Of je even een opslagplaats zoekt, of voor enkele jaren een veilige plek zoekt, dan kun je bij ons terecht. Heb je je opslagruimte niet meer nodig? Dan kun je tweewekelijks opzeggen. En dat volledig gratis! 

Goed beveiligde opslagboxen: Wil je binnenkomen in ons gebouw in Aalsmeer, dan heb je een pasje of een tag nodig. Daarna heb je nog eens een sleutel nodig om je opslagplaats te openen. Ook zijn er beveiligingscamera’s bij onze locatie. Zo zijn jouw spullen goed beveiligd. 

Gratis een aanhanger lenen: Nadat je een kleine borg hebt betaald, kun je bij ons een gratis aanhanger lenen om jouw spullen naar jouw opslagplaats te verhuizen. Handig, toch?

Opslagplaats huren in Aalsmeer

Wil je graag een opslagplaats huren? Neem dan contact met ons op om een offerte aan te vragen! 

✓ Geen kleine lettertjes of inschrijfkosten ✓Beveiligd met camera’s en alarmen ✓7 dagen per week open

Vragen?

Bel ons op 085 05 13 201