Huureenbox

Veilig spullen opbergen

Veilig spullen opbergen
Huureenbox • 17 Aug 2022

Kies je voor de tijdelijke opslag van inboedel, dan kan het stress geven als je bedenkt dat al jouw belangrijke spullen nu in een opslagruimte zitten. Maar dat is niet nodig! In deze blog geven we aan hoe veilig je spullen staan opgeslagen bij Huureenbox; zowel qua verzekering als qua letterlijke beveiliging. Zo weet je waar je aan toe bent als je een opslagruimte wilt huren bij Huureenbox. 

Dekt mijn inboedelverzekering ook de tijdelijke opslag van mijn inboedel bij een externe box? 

Als je al een inboedelverzekering hebt, dan is het belangrijk om de kleine lettertjes te lezen. Zijn jouw spullen enkel verzekerd in huis of geldt de verzekering ook in een externe opslag? Als je het niet zeker weet, is het belangrijk om dit uit te zoeken. Als jouw inboedelopslag ook externe opslag toelaat, dan zijn jouw spullen bij Huureenbox ook verzekerd. 

Let zeker hierop: 

  • Check of de dekking op je verzekering overeenkomt met de waarde van de inboedel die je in de tijdelijke opslag wilt opslaan. 
  • Check de kleine lettertjes: waartegen is jouw inboedel in tijdelijke opslag verzekerd? Brand, diefstal, vandalisme, waterschade, ontploffing … etc?
  • Check of dure spullen ook verzekerd zijn: Wil je bijzondere of extra dure spullen opslaan, denk aan antiek, sieraden of ICT-apparatuur? Dan worden deze niet door elke verzekering verzekerd. Maak dat dit bij jou wel het geval is. 

Hoe garandeert Huureenbox de veiligheid bij de tijdelijke opslag van meubels en andere inboedel?

Bij Huureenbox nemen we de beveiliging van jouw spullen heel serieus. Daarom zijn onze opslagunits goed geïsoleerd. Ook heb je een pasje nodig om onze opslaglocatie te bezoeken en heeft elke opslagruimte een nieuw, eigen slot. Je koopt immers je slot als je bij ons klant wordt, dus je bent de enige persoon die de sleutel van jouw opslagruimte heeft. 

Uiteraard is onze locatie beveiligd met 24/7 camerabewaking en inbraakalarmen. Zo gebeurt er niets met jouw spullen. 

Ben ik verzekerd in geval van brand of diefstal?

Je bent zelf verantwoordelijk voor de spullen die je opslaat in de opslagruimte om deze te verzekeren. De opslagboxen zijn echt ontzettend veilig door de beveiliging, toegangscontrole, slot en sprinklersysteem. Het is toch verstandig om de inboedel te verzekeren. Zoek wel uit of dit echt nodig is want het kan zijn dat jouw spullen al zijn meeverzekerd met de huidige inboedelverzekering. 

Bij Huureenbox huur je nu een beveiligde opslagruimte waar je harde spullen veilig zijn. Geïnteresseerd? Dan kun je makkelijk een offerte aanvragen.


Lees ook deze tips

Vragen?

Bel ons op 085 05 13 201