Huureenbox

Inboedel in tijdelijke opslag; hoe zit het met de inboedelverzekering en beveiliging?

Inboedel in tijdelijke opslag; hoe zit het met de inboedelverzekering en beveiliging?
Huureenbox • 17 Aug 2022

Kies je voor de tijdelijke opslag van inboedel, dan kan het stress geven als je bedenkt dat al jouw belangrijke spullen nu in een opslagruimte zitten. Maar dat is niet nodig! In dit artikel gaan we wat dieper in op beveiliging; zowel qua verzekering als qua letterlijke beveiliging. Zo weet je waar je aan toe bent als je een opslagruimte wilt huren bij Huureenbox. 

Dekt mijn inboedelverzekering ook de tijdelijke opslag van mijn inboedel bij een externe box? 

Als je al een inboedelverzekering hebt, dan is het belangrijk om de kleine lettertjes te lezen. Zijn jouw spullen enkel verzekerd in huis of ook in een externe opslag? Dit verschilt van verzekering tot verzekering, dus het is belangrijk om het te weten. Als jouw inboedelverzekering ook externe opslag toelaat, dan weet je dat jouw spullen ook bij Huureenbox verzekerd zijn. 

Heb je nog geen inboedelverzekering of wil je je inboedelverzekering veranderen, omdat jouw inboedel tijdens tijdelijke opslag niet verzekerd is? Dan raden we je aan om hierop te letten:

  • Let erop dat de dekking op je verzekering overeenkomt met de waarde van de inboedel die je in de tijdelijke opslag wilt opslaan
  • Vergeet de kleine lettertjes niet: waartegen is jouw inboedel in tijdelijke opslag verzekerd? Brand, diefstal, vandalisme, waterschade, ontploffing … etc?
  • Wil je bijzondere of extra dure spullen opslaan, denk aan antiek, sieraden of ICT-apparatuur? Dubbelcheck dan of jouw inboedelverzekering deze waardevolle spullen wel dekt. 

Hoe garandeert Huureenbox de veiligheid bij de tijdelijke opslag van meubels en andere inboedel?

Bij Huureenbox nemen we de beveiliging van jouw spullen heel serieus. Het eerste dat je moet weten, is dat onze opslagunits goed geïsoleerd zijn tegen de grillen van Moeder Natuur. Je weet maar nooit! 

Daarnaast heb je een pasje nodig om binnen te raken bij onze opslaglocatie in Aalsmeer. Daarna heb je je eigen sleutel nodig om jouw box te openen. Als je bij ons een opslagruimte huurt, dan koop je meteen een nieuw cilinderslot daarbij. Zo heb je niet hetzelfde slot als de vorige huurder(s) van de box en ben je 100% zeker dat alleen jij de sleutels hebt.

Als laatste is onze locatie beveiligd met 24/7 camerabewaking en inbraakalarmen. Zo weet je zeker dat jouw spullen veilig zijn bij Huureenbox tijdens de periode dat jouw inboedel in tijdelijke opslag staat.


Lees ook deze tips

Vragen?

Bel ons op 085 05 13 201