Huureenbox

Tijd voor een vernieuwde woning? Lees de voordelen van een Huureenbox tijdens het verbouwen

Tijd voor een vernieuwde woning? Lees de voordelen van een Huureenbox tijdens het verbouwen
Huureenbox • 09 Jan 2020

Ga je verbouwen? Grote kans dat je veel spullen hebt waar je geen afstand van wilt doen maar die ook ontzettend in de weg staan. Je kunt deze spullen natuurlijk van kamer naar kamer verslepen zodat je er geen last van hebt, maar je kunt deze ook tijdelijk opslaan in een box. Dit geldt ook voor meubilair dat je tijdens de verbouwing stofvrij wilt houden. Maak ruimte om rustig te kunnen verbouwen, want het is al stressvol genoeg! Bij Huureenbox helpen wij graag om dit goed te laten verlopen. We geven je daarom graag de voordelen van Huureenbox tijdens het verbouwen.

Tijdelijk spullen opslaan

Bij ons zit je niet vast aan een lang contract als je dat niet wil. Heb je slechts tijdelijke opslag nodig? Geen probleem. Je kunt bijvoorbeeld enkele maanden spullen opslaan. Duurt de verbouwing toch iets langer dan gepland? Dat kan ook! Je kunt bij ons gemakkelijk de opslagruimte verlengen. Als je jouw opslagruimte niet meer nodig hebt, dan kun je makkelijk tweewekelijks opzeggen. 

Geen verborgen kosten

Niets vervelender dan kleine lettertjes of prijswijzigingen die uit het niets komen. Als je bij ons een contract tekent voor een box, dan wijzigt de prijs niet zomaar. Je betaalt ook geen inschrijfkosten of andere verborgen kosten. Je betaalt wel een eenmalige borg - maar deze krijg je gewoon terug als je je box na de huurperiode schoon terug oplevert.

Droog en veilig spullen opslaan

Onze boxen zijn goed beveiligd. Zo heb je een pasje nodig om in onze gebouwen te komen en daarna heb je ook nog een sleutel nodig om de box te openen. Uiteraard heeft elke verdieping ook camerabeveiliging. Daarnaast zijn onze boxen droog en schoon. Zo gebeurt er niets met jouw spullen. Zo weet je zeker dat je spullen netjes blijven. Het is natuurlijk zonde als verfspetters en stof de producten ruïneren, onze boxen bieden daarom de oplossing om je spullen netjes te bewaren.

Gratis een aanhanger lenen

Als klant van Huureenbox kun je ook gebruikmaken van onze aanhangwagen. Dat maakt het vervoeren van grotere spullen naar je box en terug naar je woning wel zo makkelijk. Wist je dat je in de shop van Huureenbox ook terecht kan voor verhuisdozen, dekens en materiaal om je waardevolle spullen goed op te kunnen slaan en te vervoeren? Zo ben je in één keer voorbereid op je verbouwing.

Jouw spullen, toegankelijk bij Huureenbox wanneer jij ze nodig hebt

Ben jij overdag aan het werk en wil je ’s avonds wat spullen heen en weer brengen naar je huis? Dat is geen probleem! Jouw box is bij Huureenbox beschikbaar tussen 06:00 en 23:00 uur. Ideaal als je toch even wat nodig hebt uit de box. 

Opslagtermijn op maat

Bij een verbouwing kunnen er een hoop dingen gebeuren. Misschien gaat het allemaal ineens sneller dan verwacht of wil je je spullen juist langer opslaan dan je van tevoren had verwacht. Bij Huureenbox is dit geen probleem. Wij hanteren een kort opzegtermijn. Daarnaast is het ook mogelijk om tussendoor je box formaat te wijzigen, als je toch besluit je bank of grote kast er nog bij op te slaan terwijl de verf nog even moet drogen.

Waarmee kunnen wij je helpen?

Nieuwsgierig geworden naar onze opslagruimtes? Loop gerust een keer binnen op maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00 en op zondag van 11:00 tot 17:00. Wij kunnen je laten zien welke boxen we beschikbaar hebben. Wij adviseren je graag over de formaat box die bij jou past. Je kan bij Huureenbox altijd rekenen op een eerlijk, nuchter advies. Wij denken graag met je mee. Wil je een opslagruimte huren? Kies Huureenbox.


Lees ook deze tips

Vragen?

Bel ons op 085 05 13 201