Huureenbox

Huis verkocht? Sla je spullen tijdelijk op

Huis verkocht? Sla je spullen tijdelijk op
Huureenbox • 24 Dec 2019

De huizenmarkt is een gekkenhuis, dat merken wij ook bij Huureenbox. Veel mensen hebben plotseling hun huis verkocht en moeten dan ook hun eigen huis leegmaken binnen enkele weken. Lukt het je om zo snel een andere tijdelijke woning te vinden die je ook direct kan betreden? Sommige mensen hebben dat geluk niet en gaan tijdelijk terug naar ouders/familie of mogen een periode bij vrienden wonen. Er moet een hoop geregeld worden. Het grootste probleem is natuurlijk welke spullen je wel of niet meeneemtnaar je tijdelijke adres? Het is altijd prettig iets van eigen spullen om je heen te hebben, wetende dat je andere spullen veilig staan opgeborgen. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste box tijdens de verhuizing.

Zo houd je het overzicht

Om het overzicht te bewaren is het handig om op te schrijven wat je allemaal moet inpakken en verdeel dit in verschillende categorieën. Kleding, spullen voor de badkamer, keukengerei … Ook moet je proberen in te schatten hoeveel verhuisdozen je nodig hebt. Stop alleen spullen van dezelfde categorie bij elkaar en schrijf op de doos wat erin zit. Wees kritisch, vaak heb je nog veel spullen waar je beter afscheid van kan nemen. Op het moment dat alles is ingepakt is het tijd om te kijken naar de opslagplaats. Afhankelijk van hoeveel spullen je tijdelijk of langdurig moet opslaan, kun je een opslagruimte kiezen die bij jouw wensen past. Door onze vele jaren ervaring kunnen we heel goed inschatten hoeveel ruimte je nodig hebt voor jouw verhuizing. Ga je verhuizen en zoek je opslag? Wij helpen je graag.

Alles wat je nodig hebt

Als klant van Huureenbox kun je ook gebruik maken van onze aanhangwagen. Dat maakt het vervoeren van grotere spullen naar je box en naar je nieuwe woning wel zo makkelijk. Wist je dat je in de shop van Huureenbox ook terecht kan voor verhuisdozen, dekens en materiaal om je waardevolle spullen goed op te kunnen slaan en te vervoeren? Zo ben je in één keer voorbereid op je verhuizing.

Ben jij overdag aan het werk en wil je ’s avonds wat spullen heen en weer brengen naar je nieuwe huis? Jouw inboedelopslag box is bij Huureenbox beschikbaar tussen 06:00 en 23:00 uur.

Opslagtermijn op maat

Misschien gaat het allemaal ineens sneller dan verwacht en vind je binnen een maand een nieuwe woning, of wil je je spullen juist langer opslaan dan je van tevoren had verwacht. Bij Huureenbox is dit geen probleem. Wij hanteren een opzegtermijn van 14 dagen. Daarnaast is het ook mogelijk om tussendoor je box formaat te wijzigen, als je toch besluit je bank of grote kast er nog bij op te slaan. Nieuwsgierig geworden naar onze opslagruimtes? Loop gerust een keer binnen op maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00 en op zondag van 11:00 tot 17:00. Wij kunnen je laten zien welke boxen we beschikbaar hebben. Wij adviseren je graag over de formaat box die bij jou past. Je kan bij Huureenbox altijd rekenen op een eerlijk, nuchter advies. Wij denken graag met je mee.


Lees ook deze tips

Vragen?

Bel ons op 085 05 13 201