Huureenbox

Self storage Amsterdam

Biedt jouw kleine Amsterdamse woning net niet genoeg opslagruimte voor al jouw spullen? En is groter wonen simpelweg geen optie? Dan biedt Huureenbox de perfecte oplossing voor jou. Bij ons huur je voordelig een self storage unit in de buurt van Amsterdam. De self storage boxen zijn beschikbaar in verschillende groottes. Dus of je nou je volledige inboedel wil opslaan, oud antiek wil veiligstellen, of een plek zoekt om jouw verzamelmateriaal in op te slaan; wij hebben een self storage unit die bij je past. Kies je voor een self storage box in de omgeving van Amsterdam van Huureenbox? Dan profiteer je van veel verschillende voordelen:

✓ Vaste lage prijzen

Elke dag toegang tot je box

Geen inschrijfkosten

✓ Leen gratis een aanhanger

Daarnaast heb je bij Huureenbox 7 dagen per week toegang tot je eigen beveiligde self storage unit. Als je bij ons een opslagruimte huurt dichtbij Amsterdam, geniet je van vaste, lage prijzen zonder verborgen kosten. Heb je de opslagruimte onverhoopt toch niet meer nodig? Geen probleem. Bij ons kun je gemakkelijk 2-wekelijks opzeggen zonder extra kosten. Bij Huureenbox ben je dus van alle gemakken voorzien als je een storage unit in de buurt van Amsterdam nodig hebt. 

Alle boxen

Wanneer huur je een self storage unit in omgeving Amsterdam?

Woon je in onze hoofdstad en ben je op zoek naar extra opslagruimte? Dan kan dit verschillende oorzaken hebben. De meest voorkomende reden tot het huren van een storage unit in Amsterdam is wegens te weinig ruimte in huis. Amsterdam staat nou eenmaal niet bekend om haar ruime woningen en dat is iets dat veel van onze huurders kunnen beamen. De storage units worden in deze gevallen vaak gebruikt voor de opslag van seizoenskleding, vakantiespullen, meubels of bijvoorbeeld om babyspullen te stallen terwijl er gezocht wordt naar een grotere woning. 

Ook zijn verhuizingen en verbouwingen de uitgelezen momenten om tijdelijk een storage unit te huren. De huizenmarkt van Amsterdam is nooit uitgedoofd en nieuwe bewoners komen en gaan. We bieden bij Huureenbox een groot aantal verschillende maten opslagruimtes. Zo is er dus altijd ruimte voor alle waardevolle spullen die tijdens de verhuizing of verbouwing niet verloren of beschadigd mogen raken. 

Hoeveel kost een self storage unit vlakbij Amsterdam?

Vooral rondom Amsterdam kunnen de prijzen voor een storage unit flink oplopen. En dat terwijl veel bedrijven niet transparant zijn over de prijs. Waardoor je ook nog voor extra kosten komt te staan. Omdat te voorkomen zijn wij wél graag transparant. We doen er alles aan om een zo eerlijk mogelijke prijs aan te bieden bij Huureenbox:

Box XS (1-2,4m³) Vanaf €8,- per maand
Box S (3-4,5m³) Vanaf €44,- per maand
Box M (6-12m³) Vanaf €71,- per maand
Box L (15-24m³) Vanaf €115,- per maand
Box XL (27-40m³) Vanaf €184,50 per maand
Box XXL (33-33m³) Vanaf €195,- per maand


Goed om te weten: bij jouw self storage prijs zijn er geen kleine lettertjes of verborgen kosten. Zo kun je zelfs gratis tweewekelijks opzeggen. De enige kosten die er wel bijkomen, zijn die voor jouw specifieke slot; bij elke klant vervangen we immers het slot. Zo ben je helemaal zeker dat niemand anders de sleutels heeft van jouw box en deze niet door de vorige eigenaar zijn gedupliceerd. Wij vinden het immers heel belangrijk dat jouw self storage box goed beveiligd is. 

Waarom een storage unit in de buurt van Amsterdam huren bij Huureenbox?

Een self storage unit huren rondom Amsterdam doe je bij Huureenbox. Wij bieden verschillende voordelen waardoor jij verzekerd bent van veiligheid en zekerheid; precies wat je nodig hebt bij het huren van een storage unit.

  • Onze storage units zijn droog en veilig: Dit klinkt misschien vanzelfsprekend. Maar wij snappen als geen ander het belang van het veiligstellen van jouw spullen. Daarom zijn onze beveiligingssystemen op en top draaiende, jouw spullen staan veilig. Bij ons heb je een pasje nodig om het gebouw binnen te komen en ben jij de enige met een sleutel voor de deur want je koopt bij het huren van jouw storage unit een gloednieuw cilinderslot. 
  • Bij ons huur je tegen een vaste, lage prijs: als je bij Huureenbox een box huurt, dan geniet je van een vaste, lage prijs. En dat zonder onverwachte prijswijzigingen of kleine lettertjes.
  • Zelfstandig je box beheren, maar wel profiteren van persoonlijk contact: Huureenbox is een echt Hollands familiebedrijf. Heb je een vraag of wil je wisselen van box? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag. Zo kunnen we ook een afspraak maken ter plaatse om je bijvoorbeeld een andere box te tonen. 
  • Gratis een aanhanger lenen: Om jouw spullen in jouw self storage box te verhuizen, hoef je niet langer een busje te huren. Bij ons staan er meerdere aanhangers die je gratis kunt lenen; hiervoor betaal je alleen borg. Ideaal voor iedereen die de storage unit gebruikt tijdens verhuizingen en verbouwingen. 

Ben je overtuigd en wil je een opslagruimte huren, super! Dan kun je terecht in onze opslag in Aalsmeer. Vragen over onze self storage units? Neem dan snel contact met ons op en we helpen je verder.

Vragen?

Bel ons op 085 05 13 201