Huureenbox

Self storage

Op zoek naar self storage in Aalsmeer? Huureenbox is er voor jou! Wij bieden handige self storage boxen aan in verschillende groottes. Of je nu slechts een paar verhuisdozen wilt opslaan, of al je witgoed tijdelijk ergens moet aan de kant zetten, wij kunnen je helpen!

✓ Vaste lage prijzen
Elke dag toegang tot je box
Geen inschrijfkosten
✓ Leen gratis een aanhanger

Bij Huureenbox heb je 7 dagen per week toegang tot je beveiligde opslagruimte. Als je bij ons een opslagruimte huurt, geniet je van vaste, lage prijzen zonder verborgen kosten. Ook handig: je kunt tweewekelijks opzeggen zonder kosten.

Self storage huren bij onze locatie

Wil je self storage huren? Dan kun je terecht bij een van onze locatie:

We bieden handige self storage boxen aan van ongeveer 3m³ tot 40m³ voor particulieren en de zakelijke markt. Onze boxen zijn zowel tijdelijk als voor een langere periode te huur; ideaal als je even extra opslag nodig hebt - bijvoorbeeld omdat je gaat verhuizen- of als je altijd meer opslagruimte kunt gebruiken in de Randstad. Benieuwd naar onze self storage boxen? Vraag dan gerust persoonlijk advies aan; wij vertellen je graag welke boxen nog te huur zijn én je kunt altijd persoonlijk komen kijken!

Alle self storage boxen

Self storage prijzen

Misschien googelde je al eens ‘wat kost self storage’ of ‘self storage prijzen’ en viel het je op dat veel aanbieders in deze markt nogal vaag doen over prijzen. Dat weten wij ook en wij vinden het zonde! Daarom zijn we graag transparant over de prijs van self storage bij Huureenbox:

Box XS (1-2,4m³) Vanaf €8,- per maand
Box S (3-4,5m³) Vanaf €44,- per maand
Box M (6-12m³) Vanaf €71,- per maand
Box L (15-24m³) Vanaf €115,- per maand
Box XL (27-40m³) Vanaf €184,50 per maand


Goed om te weten: bij jouw self storage prijs zijn er geen kleine lettertjes of verborgen kosten. Zo kun je zelfs gratis tweewekelijks opzeggen. De enige kosten die er wel bijkomen, zijn die voor jouw specifieke slot; bij elke klant vervangen we immers het slot. Zo ben je helemaal zeker dat niemand anders de sleutels heeft van jouw box en deze niet door de vorige eigenaar zijn gedupliceerd. Wij vinden het immers heel belangrijk dat jouw self storage box goed beveiligd is. 

Waarom een self storage box huren bij Huureenbox?

Als je een self storage box wilt, dan ben je bij Huureenbox aan het juiste adres. Dit kun je van ons verwachten:

  • Vaste, lage prijs: als je bij Huureenbox een box huurt, dan geniet je van een vaste, lage prijs. En dat zonder onverwachte prijswijzigingen of kleine lettertjes.
  • Persoonlijk contact: Huureenbox is een echt Hollands familiebedrijf. Heb je een vraag of wil je wisselen van box? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag. Zo kunnen we ook een afspraak maken ter plaatse om je bijvoorbeeld een andere box te tonen. 
  • Gratis een aanhanger lenen: om jouw spullen in jouw self storage box te verhuizen, hoef je heus geen busje te huren. Bij ons kun je gewoon gratis een aanhanger lenen. Wel zo handig. 
  • Droge en veilige self storage boxen: Uiteraard is het belangrijk dat jouw spullen veilig zijn in jouw self storage. Daarom zijn onze boxen goed beschermd tegen de grillen van Moeder Natuur en is onze beveiliging ook op orde. Zo heb je een pasje nodig om het gebouw binnen te komen en ben jij de enige met een sleutel voor de deur. Uiteraard is onze locatie beveiligd met camera’s. 

✓ Goedkope opslag ✓ 7 dagen per week toegankelijk ✓ Veilig en droog ✓Ideaal als je wil verhuizen of verbouwen

Vragen?

Bel ons op 085 05 13 201