Huureenbox

Bergruimte huren

Veel mensen - vooral zij die in grote steden wonen - kennen het gevoel van uit hun huis of appartement te barsten. Je hebt gewoon heel veel spullen! Daarom kan het handig zijn om ergens een bergruimte te huren waar je spullen die je niet dagdagelijks nodig hebt veilig op te kunnen slaan. Denk bijvoorbeeld aan skispullen die maar één keer per jaar worden bovengehaald of allerlei werkspullen. 

✓ Vaste lage prijzen
Elke dag toegang tot je box
Geen inschrijfkosten
✓ Leen gratis een aanhanger

Als je op zoek bent naar een extra bergruimte, dan ben je bij Huureenbox aan het juiste adres. Wij bieden bergruimtes aan in verschillende groottes, dus je kunt bij ons terecht als je enkele verhuisdozen kwijt wil, maar evengoed als je bijvoorbeeld gaat verbouwen en tijdelijk heel veel spullen moet opslaan. Wat jouw reden ook is, bij Huureenbox vind je vast een box die bij jouw wensen past. En dat aan een vaste, lage prijs, zonder kleine lettertjes!

Een kleine of grote bergruimte huren

In onze locatie in Aalsmeer bieden we verschillende boxen aan, van mini opslag tot grote boxen waarin je een complete inboedel kunt opslaan. 

Twijfel je over hoeveel opslagruimte je nodig hebt voor jouw situatie? Dan kun je makkelijk contact opnemen met onze adviseurs via de onderstaande knop. Aan de hand van jouw informatie én onze jaren ervaring in dit vak berekenen we snel de grootte van de ruimte die bij jouw wensen past.

Alle opslagboxen

Schone en veilige bergruimte huren bij Huureenbox

Omdat jouw spullen belangrijk voor je zijn, is het belangrijk dat de bergruimte die je huurt, schoon, droog en goed beveiligd is. Daarom zijn onze bergruimtes goed geïsoleerd en zijn ze schoon als je ze in gebruik neemt. 

Daarnaast is onze locatie goed beveiligd. In onze locatie in Aalsmeer heb je een pasje nodig om binnen te kunnen, en uiteraard heb je ook nog eens een sleutel nodig om je box te openen. Daarnaast werken we met beveiligingscamera’s en alarmen en is er een beveiliger die de locatie sluit tussen 23.00 uur ‘s avonds en 6.00 uur ‘s ochtends. Ook heb je een tag nodig om op het terrein te komen en heeft elke container een eigen slot.

Langdurige of tijdelijke bergruimte huren aan een scherpe prijs

Wil je slechts tijdelijk een bergruimte huren? Of heb je voor langer dan een jaar een bergruimte nodig? Wat jouw situatie ook is, je kunt bij ons terecht. 

Dit kun je verwachten van Huureenbox:

Vaste, lage prijs: Als je bij ons een contract tekent om een bergruimte te huren, dan is dit zonder kleine lettertjes, inschrijfkosten of een prijsverhoging na een aantal maanden. Nee, je betaalt maandelijks een vaste, lage prijs. Zo makkelijk kan het zijn! 

Je kunt altijd langskomen voor vragen … of een babbeltje! Huureenbox is een familiebedrijf en we vinden transparantie en gezelligheid heel belangrijk. Heb je een grotere storage box nodig? Of denk je eraan om te downsizen? Geen probleem. Je bent natuurlijk ook altijd welkom om even hallo te komen zeggen. We werken met vast personeel, dus je ziet steeds dezelfde gezichten. Wel zo fijn. 

Goed beveiligde bergruimtes: Onze opslagruimte in Aalsmeer is goed beveiligd. Je kunt niet zomaar aan je bergruimte en er is uiteraard camerabewaking. Zo zijn jouw spullen goed beveiligd. 

Gratis een aanhanger lenen: Moet je veel spullen verhuizen? Dan kan je bij ons ook gratis een aanhanger lenen. Hiervoor betaal je enkel borg. 

Tijdelijke opslag of langdurige opslag: Je kunt tweewekelijks opzeggen, dus of je nu tijdelijk opslagruimte nodig hebt of voor een langere periode, alles kan!

Bergruimte huren voor zakelijke klanten

Naast boxen voor particulieren, hebben wij ook bedrijfs opslagruimte te huur voor zakelijke klanten. Zo kunnen onze boxen worden ingezet voor goederenopslag, voorraadopslag en archiefopslag. Ideaal als je bijvoorbeeld uit je huidige kantoorruimte barst omdat je daar véél te veel stock of documenten hebt liggen. Neem contact met ons op en dan bespreken we graag wat de mogelijkheden zijn.

Bergruimte huren in Aalsmeer

Op zoek naar een bergruimte in de omgeving van Aalsmeer? Dan kunnen wij je helpen! Je kunt makkelijk hieronder een vrijblijvende offerte aanvragen. 

✓ Vaste lage prijzen ✓ Geen kleine lettertjes of inschrijfkosten ✓ Makkelijk opzegbaar ✓ Beveiligd met camera’s en alarmen ✓ 7 dagen per week open

Vragen?

Bel ons op 085 05 13 201