Huureenbox

De voordelen van zakelijke opslag

De voordelen van zakelijke opslag
Huureenbox • 17 Aug 2022

Als ondernemer sta je voor veel verschillende uitdagingen. Van apparatuur tot voorraden, al deze spullen hebben een goede opslagplek nodig. Niet bij elk bedrijf is het mogelijk om de opslag volledig in hetzelfde pand te houden, dus moet er gekeken worden naar een andere oplossing. Natuurlijk is het essentieel dat de voorraad veilig staat. Dit is één van de redenen waarom steeds meer ondernemers kiezen voor een zakelijke opslagruimte. Lees hieronder de voordelen van een zakelijke opslag!

Geld besparen

Als ondernemer wil je natuurlijk zo veel mogelijk kosten besparen om de winst zo hoog mogelijk te houden. Als je naar een groter bedrijfspand wilt, kan dit veel geld kosten en een langdurige procedure zijn. Dan is tijdelijk zakelijke opslagruimte huren zeker een oplossing. Op de eerste plaats ligt de huur van een self storage unit vele malen lager dan de huur van een pand in een drukbezochte winkelstraat, waardoor je bespaart op je uitgaven. Daar komt bij dat een opslagunit zeer flexibel is. Zo kun je makkelijk wisselen tussen verschillende groottes opslag. Daarnaast zitten aan het huren van een opslagruimte niet dezelfde verplichtingen als aan het huren van een bedrijfspand. Je kunt in veel gevallen maandelijks opzeggen, indien je de opslag niet meer nodig hebt. 

Opslag van Archief 

Bedrijven moeten volgens de wettelijke bewaarplicht 7 jaar lang hun administratie bewaren. Dit kan veel ruimte innemen. Kun je wel wat extra ruimte gebruiken op kantoor of verhuis je naar een nieuw kantoorpand waar er geen ruimte is voor je archief? Dan heb je behoefte aan een goede archiefopslag! Het is enorm zonde om kostbare ruimte op kantoor hiervoor op te offeren. Sla daarom als ondernemer je archief op in een opslagbox. Zo weet je zeker dat het netjes en veilig wordt bewaard.

Extra veilig 

De spullen die je bezit zijn van grote waarde en daarom is het belangrijk dat deze zo veilig mogelijk worden opgeslagen. Een goede beveiligde plek is dan onwijs belangrijk. Veel bedrijfspanden zijn voor veel mensen toegankelijk, en dat kan een risico zijn voor je spullen. Wil je er zeker van zijn dat je spullen veilig staan, ga dan voor een opslagbox. 

Flexibiliteit bij zakelijke opslag 

Het is belangrijk om precies te berekenen wat je aan opslagruimte nodig hebt. Of dit nou een paar vierkante meter zijn of een gehele loods, de ruimte moet passend zijn.. Stel bijvoorbeeld dat je een seizoensgebonden product levert, dan is deze flexibiliteit van groot belang. Of is jouw product door omstandigheden ineens meer in trek dan ooit (denk aan mondkapjes aan het begin van de coronacrisis)? Dan groeit jouw zakelijke opslag gewoon met je mee. Een zakelijke opslag zorgt ervoor dat je gemakkelijk kan upsizen of downsizen. 

Goederen opslaan bij een verbouwing 

Bij een verbouwing moeten alle spullen vaak een veilig onderkomen hebben. Een zakelijke opslag huren kan hierbij een oplossing bieden. Voorkom dat je meubels beschadigen, en in de weg staan tijdens de werkzaamheden. Het verplaatsen naar een opslagbox kan ik even een gedoe zijn, maar bij HuurEenBox bieden wij gratis aanhangers aan. 

Zakelijke opslagruimte huren bij Huureenbox

Het huren van een zakelijke opslagruimte heeft onwijs veel voordelen. Voor wat voor zakelijke doeleinden je een opslagbox kan gebruiken, bij Huureenbox weet je zeker dat het goed zit. Op onze website zie je makkelijk welke boxen we aanbieden, van XS tot XL. Voor elk bedrijf hebben wij een geschikte opslagruimte. Bij Huureenbox huur je nu een beveiligde opslagruimte voor al je zakelijke doeleinden. Geïnteresseerd? Dan kun je makkelijk een offerte aanvragen.


Lees ook deze tips

Vragen?

Bel ons op 085 05 13 201