Huureenbox

Opslagruimte huren Uithoorn

Op zoek naar een opslagruimte in Uithoorn? Wij van Huureenbox helpen je graag! We hebben storage boxen in verschillende groottes. De opslagruimtes die huureenbox aanbiedt variëren van ca. 3m³ tot 40m³  en we bieden opslagruimtes aan particulieren en ondernemers. Onze opslagruimtes bevinden zich in Aalsmeer, nét om de hoek van Uithoorn. Zo hoef je helemaal niet naar Amsterdam als je een opslagbox wilt huren

✓ Vaste lage prijzen
Elke dag toegang tot je box
Geen inschrijfkosten
✓ Leen gratis een aanhanger om je meubelen te verhuizen

Het voordeel aan de opslagruimtes in regio Uithoorn is dat boxen goed zijn beveiligd - je kan jouw box alleen openen met een pasje en vervolgens heb je nog je eigen sleutel nodig. De locatie in Aalsmeer is ook beveiligd met op elke verdieping camera’s en brandalarmen. Al je spullen staan gegarandeerd veilig opgeborgen! Bij huureenbox betaal je maandelijks een vaste lage prijs en je hoeft je geen zorgen te maken over addertjes onder het gras. De prijs die op je polis staat betaal je - geen euro meer. Huur een box al vanaf slechts €8,- per maand. 

Opslagruimte huren Uithoorn: kies de juiste grootte

Bij Huureenbox kun je kiezen uit vijf verschillende boxen. Wij bieden voor iedereen een box die past bij de wensen. Zoek je bijvoorbeeld een kleine ruimte om wat extra verhuisdozen in op te slaan? Dat kan! Of zoek je eerder een grote ruimte waar je tijdens je verhuizing je koelkast, bank, bed en ander meubilair kan opslaan? Dan zijn onze grotere boxen ideaal. Vraag hieronder makkelijk een offerte aan voor één van onze boxen!

Opslag in Uithoorn en omgeving

In Aalsmeer (om de hoek bij Uithoorn) zijn er veel mogelijkheden qua opslag, zo kan je kiezen uit vijf verschillende boxen. Ideaal voor iedereen die maar een paar dozen wil opslaan of juist veel dingen een tijdelijk onderkomen moeten bieden - Huureenbox heeft ook opslagboxen in Rotterdam maar dat is natuurlijk even rijden. Als je liefst je spullen wat dichter bij huis opslaat, dan is onze locatie met opslagruimtes in Aalsmeer ideaal.

Alle opslagboxen

Een opslagruimte in Uithoorn -Aalsmeer huren

Geïnteresseerd in onze boxen in de regio van Uithoorn? Dit is het adres! 

Ons adres in Amstelveen/Aalsmeer:

Aalsmeerderweg 497 
1432 ED Aalsmeer
Plan je route

✓ Geen verborgen kosten ✓ Beveiligd met camera’s en alarmen ✓ Leen gratis een aanhanger ✓ Opzeggen zonder kosten

Vragen?

Bel ons op 085 05 13 201