Huureenbox

Opslagruimte huren Mijdrecht

Op zoek naar een opslagruimte in Mijdrecht? Huureenbox kan je helpen! Wij bieden handige opslagruimtes aan van ca. 3m³ tot 40m³ aan particulieren en ondernemers. Onze opslagruimtes bevinden zich in Aalsmeer, nét om de hoek van Mijdrecht. Zo hoef je helemaal niet naar Amsterdam als je een opslagbox wilt huren

✓ Vaste lage prijzen
✓ Maandag t/m zondag toegang
Geen inschrijfkosten
✓ Leen gratis een aanhanger

Onze opslagruimtes in regio Mijdrecht zijn goed beveiligd - zo kun je enkel jouw box openen met een pasje die je gebruikt bij de deur en daarna heb je nog je eigen sleutel nodig. Ook is onze locatie in Aalsmeer beveiligd met onder meer camera’s op elke verdieping en brandalarmen. Ook fijn om te weten: bij Huureenbox betaal je maandelijks een vaste, lage prijs en je hoeft je geen zorgen te maken over addertjes onder het gras. De prijs die op je polis staat betaal je - geen euro meer of minder! 

Opslag in Mijdrecht en omgeving

Veel opslagruimtes zijn er jammer genoeg niet in Mijndrecht. Als je liefst je spullen wat dichter bij huis opslaat, dan is onze locatie met opslagruimtes in Aalsmeer ideaal.

Opslagruimte huren Mijdrecht: kies de juiste grootte

Wij bieden vijf verschillende boxen aan en de mogelijkheid om een opslagcontainer te huren, dus je vindt vast een box die past bij jouw wensen. 

Zoek je bijvoorbeeld een kleine ruimte om wat extra verhuisdozen in op te slaan? Dat kan! Of zoek je eerder een grote ruimte waar je tijdens je verhuizing je koelkast, bank, bed en ander meubilair kan opslaan? Dan zijn onze grotere boxen ideaal. Vraag hieronder makkelijk een offerte aan voor één van onze boxen!

Alle opslagboxen

Een opslagruimte bij Mijdrecht huren

Geïnteresseerd in onze boxen in de regio van Mijdrecht? Dit is het adres! 

Ons adres in Aalsmeer:

Aalsmeerderweg 497 
1432 ED Aalsmeer
Plan je route

✓ Geen verborgen kosten ✓ Beveiligd met camera’s en alarmen ✓ Leen gratis een aanhanger ✓Opzeggen zonder kosten

Vragen?

Bel ons op 085 05 13 201