Huureenbox

Baan in het buitenland aangeboden gekregen?

Baan in het buitenland aangeboden gekregen?
Huureenbox • 26 Feb 2020

Binnenkort stap je een vliegtuig in om voor de komende paar jaar in een ander land je droom te gaan verwezenlijken. Natuurlijk wil je alles goed achterlaten. Je neemt wat persoonlijke spullen mee maar je zult ook wat spullen hier achter moeten laten. Wellicht is je huis nog niet verkocht of ga je het tijdelijk verhuren. Het kastje wat je hebt gekregen van een overleden tante, daar ben je zuinig op en wil je niet graag laten staan. Zo zijn er altijd nog wel een aantal spullen waar je het niet zo goed van weet. Ga je het laten verschepen of eerst maar eens afwachten of het wel die fantastische baan in het buitenland wordt?

Alles wat je nodig hebt

Als klant van Huureenbox kun je gebruik maken van onze aanhangwagen. Dat maakt het vervoeren van grotere spullen naar je box wel zo makkelijk. Wist je dat je in de shop van Huureenbox ook terecht kan voor verhuisdozen, dekens en materiaal om je waardevolle spullen goed op te kunnen slaan en te vervoeren? Zo ben je in één keer voorbereid.

Opslagtermijn op maat

Misschien loopt het anders dan verwacht. Daarom heb je bij Huureenbox veel flexibiliteit. Wij hanteren een opzegtermijn van 14 dagen. Daarnaast is het ook mogelijk om tussendoor je boxformaat te wijzigen, als je toch besluit je bank of grote kast er nog bij op te slaan. Jouw box is bij Huureenbox beschikbaar tussen 06:00 en 23:00 uur.

Wij kunnen je laten zien welke boxen we beschikbaar hebben in een vrijblijvende rondleiding. Wij adviseren je graag over de formaat box die bij jou past. Je kan bij Huureenbox altijd rekenen op een eerlijk, nuchter advies. Wij denken graag met je mee.


Lees ook deze tips

Vragen?

Bel ons op 085 05 13 201