Huureenbox

Archiefopslag Rotterdam

Heb jij een bedrijf in Rotterdam (of omstreken) en ben je op zoek naar een goede plek om jouw voorraad op te slaan? Dan ben je bij Huureenbox op de juiste plek. Wij bieden oplossingen voor alle bedrijven die hun archief (volgens de wet) gedurende een lange tijd moeten opslaan, zonder hier kostbare kantoorruimte mee te verliezen. Hoe meer belangrijke documentatie jouw bedrijf moet opslaan, hoe meer ruimte je nodig hebt. Daarom bieden we bij Huureenbox opslag van 3m³ tot wel 40m³.

✓ Vaste lage prijzen 

7 dagen per week toegang 

Geen inschrijfkosten 

✓ Leen gratis een aanhanger

Daarnaast is Rotterdam natuurlijk dé havenstad van Nederland. Daarom zijn onze opslagruimtes in Rotterdam aangepast aan de stad: je kunt bij ons namelijk een opslagcontainer huren! Deze containers zijn met hun 33 m³ groot genoeg om veel spullen in op te slaan, dus ook een archief! 

We snappen goed dat een archief veel belangrijke en soms kostbare administratie bevat. Dit vraagt om een extra beveiligde plek die bestand is tegen vocht, kou en ongedierte. Dit garanderen wij bij Huureenbox. Daarnaast zorgen we er met onze beveiligingssystemen voor dat enkel jij je box kunt openen. Daarnaast hangen er op uiteraard camera’s en alarmen. Jouw archief is veilig in de handen van Huureenbox.

Omdat een archief vaak langdurig wordt opgeslagen wil je geen zorgen hebben over plotselinge huurverhogingen of kleine lettertjes. Gelukkig hoef je dit bij Huureenbox dan ook niet te doen. Onze prijzen staan namelijk vast en daar kun je op vertrouwen! 

Een opslagcontainer exclusief in Rotterdam

Een container huren bij Huureenbox, Rotterdamser kan toch niet? Op dit moment bieden wij één formaat container aan van 6m x 2,35m x 2,40m lxbxh (33 m³). Als je een bedrijf hebt in Rotterdam heb je de containers vast vaak voorbij zien komen en weet je dus ook: hier kun je een groot archief in kwijt!

Je kunt je opslagruimte in Rotterdam zowel tijdelijk als voor een langere periode huren. Bij Huureenbox kun je makkelijk kosteloos en tweewekelijks opzeggen. Is het opslaan van jouw archief dus niet meer nodig en wil je opzeggen? Geen probleem, dit kun je tweewekelijks doen. Of verhuist jouw bedrijf en wil je de archiefopslag mee verhuizen? Dan bieden we ook archief opslagmogelijkheden in Alsmeer.

Goed beveiligde archiefopslag in Rotterdam

Heb jij een bedrijf in Rotterdam en ben je op zoek naar een plek om jouw administratie in alle veiligheid op te slaan? Dan heeft Huureenbox de oplossingen voor jou. Hebben jullie een dynamisch archief hebt dat vaak wordt geraadpleegd? Dan is het handig om dit archief op kantoor te hebben. 

Echter komen dit soort papieren archieven veel minder vaak voor. Een statisch archief met documenten die je bijvoorbeeld bewaart voor wettelijke redenen, nemen veel plaats in op kantoor. Daarom wil je een archief opslagplek misschien liever voor andere doeleinden gebruiken!

Bij Huureenbox bieden we voor alle Rotterdamse bedrijven die hun administratie liever op een externe en veilige plek op slaan, een opslagmogelijkheid. Onze boxen bieden bescherming tegen alles wat het archief zou kunnen aantasten zoals vocht en kou. 

Ook zijn de boxen bij Huureenbox zeer goed beveiligd. Onze gebouwen zijn enkel binnen te treden met een pasje, en daarnaast ben jij de enige die beschikt over de sleutel van jouw archiefopslag. Ook hangen er op elke verdieping camera’s zodat we zeker weten dat er niemand in de box komt die daar niet thuishoort. Onze archiefboxen worden 24/7 beveiligd en na 23.00 uur ‘s nachts gaat onze locatie op slot tot de volgende ochtend 6 uur.

De voordelen van onze archiefopslag:

 • Cameratoezicht en pandbeveiliging
 • Overdekt laden en lossen
 • 7 dagen per week toegankelijkheid
 • Gratis gebruik van aanhanger
 • Flexibel huren (tijdelijk of langere periode)

Door ons grote aanbod aan boxen maakt het niet uit hoe groot jouw archief is; wij kunnen je helpen! Onze boxen verschillen van 3m³ tot wel 40m³. Twijfel je welk formaat het best bij jullie archief past? Neem dan contact op via 085 05 13 207 en laat ons je helpen.

Archief opslaan

De wettelijke bewaartermijn voor een archief is 7 jaar, een lange periode dus. Daarom is het van belang dat je alles netjes te bewaart in een archief. Voor specifieke vragen met betrekking tot het bewaren van jouw archief adviseren we dan ook altijd om contact op te nemen met de belastingdienst. 

Toch zijn dit de basis gegevens die bewaard moeten worden in een archiefopslag:

 • Het grootboek
 • De crediteurenadministratie
 • De debiteuren administratie
 • De voorraadadministratie
 • De inkoopadministratie
 • De verkoopadministratie
 • De loonadministratie

Archiefopslag in Rotterdam bij Huureenbox

Bij Huureenbox doen we niet aan kleine lettertjes; we rekenen altijd een vaste, lage prijs. 

Daarnaast willen we jouw huurperiode zo voorspoedig mogelijk laten verlopen. Heb je bijvoorbeeld een aanhanger nodig om jouw archief te verhuizen? Dan hebben we bij Huureenbox gratis aanhangers die je kunt lenen. Hiervoor betaal je enkel borg. In onze shop vind je allerlei verhuismaterialen, mocht je bijvoorbeeld dozen nodig hebben om je documenten in op te slaan. 

Huureenbox is een familiebedrijf waar openheid en gezelligheid heel belangrijk wordt geacht. Als je bij ons langskomt zie je altijd dezelfde gezichten, dat voelt veilig en vertrouwd. Uiteraard kun je ook mailen of bellen.

Heeft jouw bedrijf ook behoefte aan een extra voorraadopslag of goederenopslag? Dan hebben we ook hier speciale opbergboxen voor die al jullie producten veilig opslaan. 

✓ Goedkope bedrijfs opslagruimtes te huur ✓ 7 dagen per week toegankelijk ✓ Veilig en droog

Vragen?

Bel ons op 085 05 13 201