Huureenbox

Zeecontainer

Wil je graag een zeecontainer huren? Hierin kun je als particulier ontzettend veel spullen opslaan - handig als je bijvoorbeeld gaat verhuizen - maar ook als zakelijke klant kun je onze zeecontainers gebruiken als bedrijfsopslagruimte.

✓ Vaste lage prijzen
Elke dag toegang tot je box
Geen inschrijfkosten
✓ Leen gratis een aanhanger

Zeecontainer huren bij Huureenbox

Rotterdam is natuurlijk dé havenstad van Nederland, dus het is logisch dat onze opslaglocatie hier een terrein met grote zeecontainers is. Inwoners van Rotterdam weten maar al te goed dat zeecontainers tegen een stootje kunnen en ideaal zijn om veel in op te slaan. Erg handig als je echt te veel spullen hebt, gaat verhuizen of verbouwen … of zakelijke opslag nodig hebt.

Onze zeecontainers zijn 33,84 m³ groot en uiteraard goed geïsoleerd tegen alle grillen van Moeder Natuur. Vraag hieronder een offerte aan als je een zeecontainer wilt huren.

Alle opslagboxen

Waarom een zeecontainer huren bij Huureenbox?

Lijkt het je handig om een zeecontainer te huren, bijvoorbeeld als voorraadopslag? Dan geven we je graag meer informatie over Huureenbox, zodat je weet wat je van ons kunt verwachten.

Een zeecontainer huren bij Huureenbox:

  • Tijdelijke of langdurige spullen opslaan: Heb je een maandje opslag nodig? Of zoek je een oplossing voor een langere periode? Het kan allebei! Bij Huureenbox zit je niet vast aan een lang contract, maar kun je gratis tweewekelijks opzeggen. En dat zonder kleine lettertjes waarbij we je toch langer aan je contract binden.
  • Geen verborgen kosten: Over kleine lettertjes gesproken: daar houden wij niet van! Daarom zijn wij super transparant: de prijs die je op je contract ziet, is de prijs die je maandelijks betaalt. Deze prijs wijzigt niet en er zijn ook geen vreemde extra kosten, denk aan inschrijfkosten, administratiekosten, uitschrijfkosten …. Het enige dat je betaalt is een borg, maar die krijg je gewoon terug als je na je huurperiode je zeecontainer is goede staat terug oplevert.
  • Droog en veilig spullen opslaan: Zeecontainers zijn erg stevig en bestand tegen wind en water. Dat is erg belangrijk in ons koude kikkerlandje. Omdat onze containers goed geïsoleerd zijn, kun je droog al je spullen opslaan. Uiteraard zijn jouw spullen ook veilig bij Huureenbox: ons terrein is beveiligd met camera’s en je komt enkel op het terrein met een speciale elektronische tag. Elke container is dan weer beveiligd met een containerslot.
  • Gezellig oer-Hollands bedrijf: Heb je vragen over onze service? Dan ben je altijd welkom in onze shop. Als oer-Hollands bedrijf vinden we het belangrijk dat je ons altijd kunt bereiken. Gewoon in het Nederlands - met een snel antwoord.
  • Gratis een aanhanger lenen: Moet je veel spullen naar je zeecontainer verhuizen? Dan hoef je heus geen busje te lenen of al je vrienden met een auto op te trommelen. Je kunt bij ons gratis een aanhanger lenen. Hiervoor betaal je enkel borg.

Een zeecontainer voor particulier of zakelijk gebruik

Iedereen kan bij ons een zeecontainer huren. Onze containers zijn handig voor particulieren, maar ook voor bedrijven die net wat meer opslag nodig hebben. Ben je ondernemer en heb je behoefte aan meer goederenopslag? Of moet je nog 7 jaar paperassen bewaren maar neemt dit te veel plaats in op kantoor? Dan is zo’n zeecontainer ideaal als archiefopslag. Een opslagruimte huren doe je bij Huureenbox.

✓ Vaste lage prijzen ✓ Geen kleine lettertjes of inschrijfkosten ✓ Makkelijk opzegbaar

Vragen?

Bel ons op 085 05 13 201