Huureenbox

Veelgestelde vragen

Vragen over Huureenbox.nl of over de opslagruimtes? Bekijk onze veelgestelde vragen over de opslagruimtes hieronder. Wil je meer weten of staat je vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op of kom langs op onze locatie voor een kopje koffie.

Waar is Huureenbox gevestigd?


Aalsmeer
Aalsmeerderweg 497
1432 ED Aalsmeer

Wat zijn de openingstijden?

De opslagruimte in Aalsmeer zijn elke dag bereikbaar tussen 06:00 en 23:00 uur. 

Ben ik verzekerd in geval van brand of diefstal?

Je bent zelf verantwoordelijk voor de spullen die je opslaat in de opslagruimte om deze te verzekeren. De opslagboxen zijn ontzettend veilig door de beveiliging, toegangscontrole, slot en sprinklersysteem. Het is toch verstandig om de inboedel te verzekeren. Het kan zijn dat de spullen al zijn meeverzekerd met de huidige inboedelverzekering. In Aalsmeer is het mogelijk om via ons een verzekering af te sluiten.

Is de opslag goed beveiligd?

De opslag is goed beveiligd. Je kunt jouw box alleen betreden met een eigen toegangspas (voor de ingang) en de sleutel van de box. Dit is wel enkel mogelijk van 6 uur ‘s ochtends tot 23 uur ‘s avonds. Daarna loopt onze beveiliger een laatste ronde om zeker te zijn dat het pand leeg is en dan gaat het alarm aan. Zo zijn jouw spullen goed beveiligd. 

Hoeveel opslagruimte heb ik nodig?

Twijfel je hoeveel opslag je nodig hebt? Dan denken we graag met je mee. Door onze vele jaren ervaring kunnen we heel goed inschatten hoeveel ruimte je nodig hebt voor jouw verhuizing. Bij het berekenen van de opslagruimte spelen twee dingen een belangrijke rol: de vloeroppervlakte en de inhoud van de ruimte. Voor de opslag van één kamer is vaak minimaal 6m3 nodig. Bij twee kamers raden wij aan om voor een opslag te kiezen van minimaal 18m3. Twijfel je? Neem contact met ons op voor advies.

Wat is het minimale huurtermijn?

De minimale huurtermijn bedraagt één maand, tenzij anders overeengekomen. (Zie artikel 3.1 van de huurovereenkomst.) Elke twee weken kun je opzeggen.

Wat is de opzegtermijn?

Wist je dat je niet ‘vastzit’ aan een contract als je één van onze goedkope opslagruimtes huurt? Of je nu een paar maanden wat spullen wil opslaan omdat je verbouwingen uitvoert of een opslagbox voor langere tijd zoekt, je kunt tweewekelijks gratis opzeggen. 

Is mijn opslagruimte tegen nattigheid en kou beschermd?

Alle opslagruimtes van Huureenbox zijn goed beveiligd, droog en schoon. Zo gebeurt er niets met jouw spullen. De opslagboxen zijn geklimatiseerd, waardoor wij een normaal klimaat kunnen garanderen.

Wat zijn de kosten van een opslagbox huren?

De kosten van een opslagruimte huren zijn afhankelijk van de grootte van de box. Hieronder vind je de startprijzen van verschillende maten opslagruimtes.

 • Box XS (1-2,4m³) - Vanaf €8,- per maand
 • Box S (3-4,5m³) - Vanaf €44,- per maand
 • Box M (6-12m³) - Vanaf €71,- per maand
 • Box L (15-24m³) - Vanaf €115,- per maand
 • Box XL (27-40m³) - Vanaf €184,50 per maand
Neem contact met ons op voor een offerte!

Kan ik een opslagruimte bekijken?

Wil je de opslagruimtes eens bekijken? Kom gerust langs op onze locatie. In Aalsmeer werken wij op afspraak. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen, we staan graag voor je klaar.

Wat zijn de afmetingen van de opslagruimtes?

Bij Huureenbox kun je een opslagruimte huren voor elke gelegenheid, hieronder vind je de verschillende maten opslagruimtes: 

 • Box XS (1-2,4m³) - Deze box is geschikt voor 8 tot 10 verhuisdozen.
 • Box S (3-4,5m³) - Deze boxen zijn geschikt voor pakweg 12 verhuisdozen en klein meubilair. Een koelkast of wasmachine past hier ook prima in.
 • Box M (6-12m³) - In deze box kun je de inboedel van een (klein) appartement opslaan; 20 verhuisdozen, klein meubilair, wasmachine en droger.
 • Box L (15-24m³) - Deze box is geschikt voor de inboedel van een eengezinswoning; grote kast, koelkast, 3-persoons bankstel, matras, wasmachine.
 • Box XL (27-40m³) - In deze box kun je de inboedel van een (klein) appartement opslaan; 20 verhuisdozen, klein meubilair, wasmachine en droger.

Kan ik gratis een aanhanger lenen?

Lukt het niet om al je verhuisdozen in je auto te vervoeren? Geen probleem: je kunt bij ons gratis een aanhanger lenen om je spullen naar je box te verhuizen bij de locatie in Aalsmeer. Je betaalt hier enkel borg voor. Handig, toch? Zo hoef je geen busje of aanhanger te huren.

Of je nu een box huurt voor inboedelopslag, meubelopslag of gaat verhuizen en opslag nodig hebt, wij weten maar al te goed dat veel van onze klanten vaak nét iets meer spullen hebben dan vooraf gedacht. En dat die spullen vaak meer plaats innemen dan verwacht.

Hoe werkt de betaling?

Je betaalt 4-wekelijks maandelijks voor de services die je hebt gekozen. De eerste betaling is op de eerste dag van je huurcontract. Betaling zal maandelijks geschieden bij vooruitbetaling en wordt voldaan door middel van een automatische incasso van een bankrekening. Daartoe verleen je aan Huureenbox een machtiging door ondertekening van het bijgevoegde model bij de overeenkomst. 

Hoe kan ik Huureenbox bereiken?

Wij zijn bereikbaar maandag t/m zaterdag vanaf 09:00 tot 18:00 (zondag locatie gesloten, telefonisch wel te bereiken)
Je kunt ons bereiken via telefoon of het contactformulier.
Aalsmeer: 085 051 3201

Mag ik alles opslaan?

Je kunt zo goed als alles opslaan, wel zijn er een aantal uitzonderingen. Het is verboden om onderstaande producten op te slaan in de opslagbox:

 • Illegale goederen (wapens)
 • Gevaarlijke stoffen (Chemische-, brandbare- of radioactieve producten) 
 • Juwelen, bont of onvervangbare voorwerpen
De volledige lijst van goederen die wij niet toe staan in onze opslagruimtes vind je in onze algemene voorwaarden artikel 2.

Kan ik archief opslaan?

Ja, dat kan zeker. Bedrijven moeten volgens de wettelijke bewaarplicht 7 jaar lang hun administratie bewaren. Dit kan veel ruimte innemen. Voor goed beveiligde archiefopslag ben je bij Huureenbox op het goede adres.

Kan ik de leverdatum veranderen?

Ja, dat kan zeker. Je kunt de leverdatum veranderen door contact met ons op te nemen en een nieuw tijdstip af te spreken.

Hoe bespaar ik ruimte in de opslagbox?

Je wilt natuurlijk niet teveel betalen voor een opslagbox. Je kunt een hoop ruimte besparen door meubels zoveel mogelijk uit elkaar te halen. Zo kunnen deze en andere meubels beter op en in elkaar worden geschoven om zoveel mogelijk ruimte te besparen. 

Vragen?

Bel ons op 085 05 13 201