Huureenbox

Opslagruimte Hoofddorp

Wil je graag een opslagruimte huren in Hoofddorp? Dan kun je bij Huureenbox terecht. Wij hebben opslagruimtes in Aalsmeer, nét om de hoek bij Hoofddorp. Daar kunnen alle inwoners van het mooie Hoofddorp terecht om hun spullen op te slaan. 

✓ Vaste lage prijzen
Elke dag toegang tot je box
Geen inschrijfkosten
✓ Leen gratis een aanhanger om je meubelen te verhuizen

We bieden handige opslagboxen aan van ongeveer 3m³ tot 40m³ voor particulieren, maar ook als je op zoek bent naar bedrijfs opslagruimte om te huren, kun je bij ons terecht. Onze fijne boxen zijn goed beveiligd tegen de grillen van Moeder Natuur en uiteraard ook beveiligd tegen personen die daar niet horen te zijn met onder meer camera’s en een pasjessysteem. Ook kun je zeker zijn van een vaste, lage prijs zonder kleine lettertjes als je een box huurt bij Huureenbox. Vraag makkelijk en snel een offerte aan! 

Opslagboxen in regio Hoofddorp in allerlei formaten

Woon je wat krap in de randstad en lijkt het je fijn om wat extra spullen ergens anders op te slaan? Of wil je een opslagruimte voor een verhuizing huren? Wat jouw reden ook is, bij Huureenbox vind je een passende box. Je hebt elke dag van 6.00 uur tot 23.00 uur ‘s avonds toegang tot je opslagruimte, dus je kunt altijd bij je box terecht om je spullen op te halen.

Alle opslagboxen

De voordelen van Huureenbox

Geïnteresseerd in het huren van een opslagruimte in regio Hoofddorp? Dan lijsten we hier nog even de voordelen voor je op:

  • Cameratoezicht en pandbeveiliging
  • Overdekt laden en lossen
  • 7 dagen per week toegankelijkheid
  • Gratis gebruik van aanhanger
  • Flexibel huren (tijdelijk of langere periode)
  • Vaste, lage prijs zonder addertjes onder het gras
  • Mogelijkheid om tweewekelijks op te zeggen

Opslagruimte huren Hoofddorp en omgeving

Alhoewel we (nog) geen opslagboxen in Hoofddorp hebben, liggen onze opslagruimtes in Aalsmeer praktisch om de hoek. 

Wil je een opslagruimte huren? Eén adres: Huureenbox. Wij beloven je een scherpe, vaste prijs, zonder inschrijfkosten en uiterst beveiligde boxen waar je 7 dagen per week toegang tot hebt. Handig, toch? 

Ons adres in Aalsmeer:

Aalsmeerderweg 497 
1432 ED Aalsmeer
Plan je route


✓ Goedkope particuliere en bedrijfs opslagruimtes te huur ✓ 7 dagen per week toegankelijk ✓ Veilig en droog

Vragen?

Bel ons op 085 05 13 201