Huureenbox

Opslagruimte Amstelveen

Wil je graag een opslagruimte huren in Amstelveen? Dan ben je bij Huureenbox aan het juiste adres. Bij onze Aalsmeer/Amstelveen locatie, gelegen tussen Aalsmeer en Amstelveen in, bieden we verschillende opslagboxen aan van ca. 3m³ tot 40m³. Ideaal voor particulieren die voor welke reden dan ook tijdelijk of langdurig opslag nodig hebben, maar evenzeer voor bedrijven die op zoek zijn naar wat extra bedrijfs opslagruimte om te huren. 

✓ Vaste lage prijzen
✓ Maandag t/m zondag toegang
Geen inschrijfkosten
✓ Leen gratis een aanhanger

Als je een opslagruimte in Amstelveen huurt bij Huureenbox, betaal je altijd een vaste, lage prijs zonder inschrijf- of uitschrijfkosten of andere addertjes onder het gras. Onze opslag in Amstelveen is daarnaast ook goed beveiligd én als je bij ons klant bent, kun je gewoon gratis een aanhanger lenen om je spullen te verhuizen. Handig, toch?

Garagebox huren Amstelveen

Op zoek naar opslag in Amstelveen? Zoek niet verder! Bij Huureenbox kun je kleine en grote opslagruimtes huren. Ideaal voor particulieren in de randstad die het fijn vinden om wat minder spullen in huis hebben, of bijvoorbeeld tijdelijk een ruimte voor meubelopslag zoeken voor een verhuizing. Wat jouw reden ook is, we helpen je graag. 

We bieden boxen in verschillende groottes aan. Zo is onze Box XS ideaal als je acht tot tien verhuisdozen met extra spullen wilt opslaan. Zoek je meer ruimte, bijvoorbeeld om de inboedel van een klein appartement in op te slaan? Dat kan ook! Bekijk hier onze boxen:

Waarom opslag in Amstelveen huren bij Huureenbox?

Als je bij een bedrijf een storage box huurt, dan wil je uiteraard kunnen vertrouwen dat jouw spullen veilig zijn. Daarom hechten we bij Huureenbox heel veel belang aan veiligheid. 

Waar we ook heel veel belang aan hechten, is eerlijk zijn qua prijzen. Daarom geniet je van ons van een vaste, lage prijs, zonder kleine lettertjes. Je betaalt dus geen inschrijfkosten, uitschrijfkosten of andere verborgen geldbedragen. Nee, je betaalt enkel een vaste, lage prijs. Zo makkelijk kan het zijn. 

Ook kun je gratis een aanhanger lenen om je spullen te verhuizen. Dat is alweer een kost minder! Je betaalt hiervoor enkel borg. 

Ons adres in Amstelveen/Aalsmeer (op het randje van Aalsmeer, op een boogscheut van Amstelveen):

Aalsmeerderweg 497 
1432 ED Aalsmeer
Plan je route

✓ Geen inschrijfkosten ✓ Leen gratis een aanhanger om je goederen naar je box te brengen ✓ Beveiligde boxen

Alle opslagboxen

Zakelijke opslagruimte Amstelveen

Ook personen met een bedrijf kunnen bij ons aankloppen. Op zoek naar een opslagruimte voor voorraadopslag of archiefopslag? Onze beveiligde opslagruimtes aan de rand van Aalsmeer nabij Amstelveen zijn ideaal. Ons complex is beveiligd met camera’s en je kunt enkel aan je spullen met een pasje (voor de ingang) en een sleutel voor je box. Vraag nu een offerte aan om een opslagruimte in Amstelveen te huren. 

Vragen?

Bel ons op 085 05 13 201