Huureenbox

Opslag Abcoude

Ben je op zoek naar een opslagruimte in Abcoude om wat spullen in te bewaren? Dan ben je bij Huureenbox aan het juiste adres. Wij hebben jammer genoeg nog geen opslagruimtes in Abcoude zelf, maar wel handig dichtbij in Aalsmeer. Zo hoef je niet ver te rijden als je een opslagruimte wil huren. 

✓ Vaste lage prijzen
✓ Maandag t/m zondag toegang
Geen inschrijfkosten
✓ Leen gratis een aanhanger

Bij Huureenbox profiteer je van een vaste, lage prijs zonder onverwachte kosten. Dus je hoeft je geen zorgen te maken over dossierkosten of inschrijf- of uitschrijfkosten. Daar doen we niet aan mee! Bij ons huur je gewoon een schone, goed geïsoleerde en beveiligde ruimte aan een degelijke prijs. Dat is de service van Huureenbox.

Alle opslagboxen

Een opslagruimte in Abcoude huren

Op zoek naar een opslagruimte in Abcoude of omgeving? Dan hebben we goed nieuws voor je: in Aalsmeer, praktisch om de hoek bij Abcoude vind je onze locatie met tientallen boxen in allerlei groottes. 

Zo hebben we vijf verschillende boxen te huur in Aalsmeer, gaande van XS tot XL. Ideaal voor iedereen die een paar dozen wil opslaan tot personen die hun hele hebben en houwen willen opslaan, bijvoorbeeld omdat ze gaan verhuizen

Dit zijn onze opslagruimtes die we te huur hebben:

Opslag in regio Abcoude huren bij Huureenbox

Wil je een opslagruimte huren? Bij Huureenbox geniet je van meerdere voordelen: Ten eerste geniet je bij ons van een vaste, lage prijs, zonder kleine lettertjes in je contract. Wel zo fijn! 

Daarnaast zorgen we ervoor dat jouw opslagruimte goed beveiligd is tegen iedereen die er niet hoort én tegen de grillen van Moeder Natuur. Zo blijven jouw spullen droog en veilig. 

Als je bij ons een box huurt, kun je dat voor een korte of langere termijn. Wil je graag je contract opzeggen? Dat kan tweewekelijks, zonder poespas. Ook kun je altijd in de shop terecht voor een praatje of om te bespreken of je je box kunt upgraden of downgraden. 

Ons adres in Aalsmeer:

Aalsmeerderweg 497
1432 ED Aalsmeer
Plan je route

✓ Vaste lage prijzen ✓ Geen kleine lettertjes of inschrijfkosten ✓ Makkelijk opzegbaar

Vragen?

Bel ons op 085 05 13 201