Huureenbox

Motor stalling huren

De meeste motorrijders gebruiken hun motor alleen bij mooi weer. Geldt dit ook voor jou? Dan is het fijn om jouw motor op een veilige plek te kunnen stallen in de periodes dat de weersomstandigheden weer even tegenzitten. Het huren van een motor stalling is hier de perfecte uitkomst voor. De motor staat veilig en droog op onze goed beveiligde park in Aalsmeer.

Lage prijzen zonder prijswijzigingen

✓ Jouw motor 24/7 beveiligd

Makkelijk opzegbaar

Vocht- en vorstvrije ruimtes

Een winterstalling voor jouw motor

Veel motorrijders stallen het liefst alleen in de winter hun motor. Dat begrijpen we goed, want een motor is in de zomer veel gemakkelijker buiten of in een eigen garage te stallen. In de winter kunnen vocht en vorst er voor zorgen dat jouw motor beschadigd raakt. En dat moeten we zien te voorkomen!

Wil je jouw motor dus goed beschermen en in de winter veilig en droog stallen? Dan biedt Huureenbox een goedkope en goede oplossing voor het veilig stallen van jouw motor. Op onze locatie in Aalsmeer stal jij jouw motor in een beveiligde ruimte waar alleen jij toegang tot hebt. Het huren van een opslagruimte biedt je veel vrijheid en ruimte, want je kunt de motor oppikken wanneer je maar wilt (binnen onze openingsuren). Daarnaast bieden we flexibele huurperiodes en kun je altijd gemakkelijk opzeggen. Zo bepaal jij zelf of je alleen een winterstalling voor je motorfiets huurt of toch ook de zomer mee pakt.

Voordelen van een motorstalling bij Huureenbox

✓ Bij Huureenbox (Aalsmeer) stal je jouw motor op de meest droge, schone en veilige plek. Door jouw motor in een motor opslagruimte te stallen blijft deze warm en droog. Zo weet je zeker dat jouw motor in optimale staat blijft.
✓ Bij ons is je motor beveiligd tegen diefstal in onze beveiligde motor storage box.
✓ De grootte van onze storage boxen sluit precies aan op die van jouw motor, zo betaal je nooit voor te veel vierkante meters wanneer je jouw motor wilt stallen.

Wat kost een motorstalling huren?

Momenteel hebben we bij Huureenbox onze standaard motorstallingen van L3xB1,5xH3. Deze verhuren we voor €54,50 per maand. Helaas kunnen wij de mogelijkheid tot een verzekering van de inhoud van de motorstalling niet aanbieden.

Waarom kiezen voor Huureenbox?

Wil je een motorstalling of andere opslagruimte huren in Aalsmeer of regio Aalsmeer? Dan ben je bij Huureenbox aan het juiste adres. Wij onderscheiden ons in kwaliteit en service. De passie die jij voor je motor voelt, voelen wij voor het veiligstellen van jouw motor. Hieronder lees je waarom het kiezen voor Huureenbox de beste keuze is: 

  • Geen verborgen kosten: Wat voor type opslag je ook kiest, als je bij ons een opslagruimte in Aalsmeer huurt, dan betaal je geen extra kosten voor het inschrijven of andere kosten die verstopt zaten in de kleine lettertjes. Particulieren en bedrijven huren bij ons boxen voor een vaste, lage prijs. Wij voeren dus ook niet ineens huurverhogingen door. Er is wel een eenmalige borg, die je uiteraard terug krijgt als alles in orde is als je de storage box verlaat.
  • Tijdelijke opslag of langdurige opslag: Wist je dat je niet ‘vastzit’ aan een contract als je één van onze goedkope opslagruimtes huurt? Of je nu een paar maanden wat spullen wil opslaan omdat je verbouwingen uitvoert of een opslagbox voor langere tijd zoekt, je kunt tweewekelijks gratis opzeggen. 
  • Gezellig oer-Hollands bedrijf: Wij hechten erg veel belang aan onze familiale waarden. Dus bij ons hoef je geen dagen te wachten op antwoord op je mailtje.

Vragen?

Bel ons op 085 05 13 201