Huureenbox

Opslagruimte Amsterdam

Ben je op zoek naar een handige, betaalbare en veilige opslagruimte in Amsterdam? Dan ben je bij Huureenbox aan het juiste adres. Helaas hebben we geen vestiging zitten in Amsterdam zelf, maar wel in de buurt. In onze vestiging in Aalsmeer kun je zorgeloos je spullen opslaan. Of je nu tijdelijk wat extra ruimte nodig hebt omdat je gaat verbouwen, of bijvoorbeeld je skispullen ergens anders wil opslaan, bij ons huur je de box die bij jouw wensen past. Van 3m³ tot 40m³: we bieden opslagruimtes aan in allerlei formaten. Ook bedrijven die zakelijke opslagruimte zoeken, bijvoorbeeld voor goederenopslag, kunnen bij ons terecht.

Lage prijzen zonder prijswijzigingen
✓ Goed beveiligde boxen
Makkelijk opzegbaar
Gratis een aanhanger lenen

Wij zijn een echt oer-Hollands familiebedrijf en behandelen onze klanten als familie. Dat betekent: als je bij ons een opslagruimte vlakbij Amsterdam huurt, betaal je gewoon wat je hebt afgesproken. Wij verhogen de prijs dan ook niet na enkele maanden. Ook zorgen we ervoor dat jouw spullen volledig veilig worden opgeslagen met camera’s en alarmen op elke verdieping. En natuurlijk kun je altijd even een kopje koffie met ons komen drinken in onze gezellige woonkamer in de shop. 

Onze klanten geven ons een 4,5/5!

Goed bereikbaar met de metro. Met de auto makkelijk parkeren. Heel veel boxen, vriendelijke medewerkers.
(Via Google reviews)

Alle opslagboxen

Een opslagruimte in omgeving Amsterdam huren bij Huureenbox in 4 stappen

Wil je een droge en veilige opslagruimte huren in Amsterdam of omgeving? Dan kun je makkelijk online ons offerteaanvraagformulier invullen en bellen we je snel terug. Je bent ook welkom in de ‘woonkamer’ van onze shop. Kom gezellig een kopje koffie, thee of soep drinken en dan bespreken we je situatie. Opslag huren is zo geregeld. 

1. Kies de passende opslagruimte
Een kleine opslagruimte voor enkele verhuisdozen? Of een grote opslagruimte voor een koelkast, dozen en meer? Het kan allemaal! 

2. Huur je ideale opslagruimte vlakbij Amsterdam
Kom op bezoek in onze shop en huur een opslagruimte in de buurt van Amsterdam of huur je ruimte snel, makkelijk en veilig online! 

3. Pak je spullen in
Als je dit nog niet hebt gedaan: tijd om in te pakken! Heb je niet genoeg verhuisdozen of inpakmateriaal? Geen zorgen: die kun je gewoon bij ons in de shop kopen. 

4. Verhuis je spullen
Verhuis je spullen op het moment dat voor jou past. Passen je spullen niet in je auto? Dan kun je gratis een aanhanger bij ons lenen. Je betaalt enkel de borg!

Wat kost een opslagruimte huren?

De kosten van een opslagruimte huren zijn afhankelijk van de grootte van de box. Hieronder vind je de startprijzen van verschillende maten opslagruimtes.

  • Box XS (1-2,4m³) - Vanaf €8,- per maand
  • Box S (3-4,5m³) - Vanaf €44,- per maand
  • Box M (6-12m³) - Vanaf €71,- per maand
  • Box L (15-24m³) - Vanaf €115,- per maand
  • Box XL (27-40m³) - Vanaf €184,50 per maand

Hoeveel m³ opslag nodig?

Twijfel je hoeveel opslag je nodig hebt? Dan denken we graag met je mee. Door onze vele jaren ervaring kunnen we heel goed inschatten hoeveel ruimte je nodig hebt voor jouw verhuizing. Voor de opslag van één kamer is vaak minimaal 6m³ nodig. Bij twee kamers raden wij aan om voor een opslag te kiezen van minimaal 18m³. 

Waarom kiezen voor Huureenbox?

Er zijn verschillende aanbieders van opslagruimtes in de omgeving van Amsterdam. Door het bos - de schreeuwerige aanbiedingen - kun je vaak de bomen niet meer zien. Wij geloven echter in openheid en transparantie. 

Hieronder lees je waarom kiezen voor Huureenbox een goede keuze is: 

Geen verborgen kosten:
Wat voor type opslag je ook kiest, als je bij ons een opslagruimte in Aalsmeer huurt, dan betaal je geen extra kosten voor het inschrijven of andere kosten die verstopt zaten in de kleine lettertjes. Particulieren en bedrijven huren bij ons boxen voor een vaste, lage prijs. Wij voeren dus ook niet ineens huurverhogingen door. Er is wel een eenmalige borg, die je uiteraard terugkrijgt als alles in orde is als je de storage box verlaat.  

Oer-Hollands bedrijf:
Huureenbox wil alles zijn wat andere bedrijven in onze sector níet zijn. Bij ons geen afstandelijk mailcontact waarbij je steeds dagen moet wachten op een antwoord. Nee, je kunt ons makkelijk bellen en langskomen in onze shop. We drinken graag een kopje thee, koffie of soep met je en bespreken wat we voor je kunnen betekenen in onze gezellige zithoek. 

Droge, schone en veilige opslagunits:
Ook niet onbelangrijk: onze opslagruimtes in de buurt van Amsterdam zijn droog en schoon. Zo gebeurt er niets met jouw kostbare spullen! Natuurlijk is ons pand in Aalsmeer beveiligd met beveiligingscamera’s en alarmen.

Tijdelijke opslag of langdurige opslag:
Bij ons kun je zowel tijdelijk of voor langere tijd een opslagbox in de omgeving van Amsterdam huren. Een box kun je tweewekelijks opzeggen. 

Dit is wat een tevreden klant over ons te zeggen had: 

Prima plek om tijdelijk overtollig huisraad op te slaan.Goede service, een kop koffie of een glaasje water met glimlag zijn altijd aanwezig. Ook de prijs per m3 is goed te noemen.
Hamid (Via Google reviews)

Een beveiligde opslagruimte vlakbij Amsterdam huren

Bij ons kun je 7 dagen per week bij je box, dagelijks van 6 uur ‘s ochtends tot 23 uur ‘s avonds. Je kunt enkel bij je storage box als je je persoonlijke toegangspas scant. Zo komt er niemand binnen die daar niet hoort te zijn! Daarnaast hebben we uiteraard camera’s en alarmen op elke verdieping. ‘s Avonds om 23 uur loopt onze beveiliger een ronde om te checken of iedereen uit het gebouw is, en dan gaat alles op slot. Wel zo fijn om te weten dat er ‘s nachts niemand door de gangen dwaalt! Wij begrijpen dat jouw spullen belangrijk zijn en beveiligen deze dan ook goed als je bij ons een opslagruimte dichtbij Amsterdam huurt.

✓ Eigen toegangspas ✓ 7 dagen per week toegang tot je opslagruimte ✓ Beveiligd met camera’s en alarmen

Leen gratis een aanhanger

Of je nu een box huurt voor inboedelopslag, meubelopslag of gaat verhuizen en opslag nodig hebt, wij weten maar al te goed dat veel van onze klanten vaak nét iets meer spullen hebben dan vooraf gedacht. En dat die spullen vaak meer plaats innemen dan verwacht. 

Lukt het niet om al je verhuisdozen in je auto te vervoeren? Geen probleem: je kunt bij ons gratis een aanhanger lenen om je spullen naar je box te verhuizen. Je betaalt hier enkel borg voor. Handig, toch? Zo hoef je geen busje of aanhanger te huren.

Opslag in Amsterdam en omstreken

Lees hier meer over opslag in Aalsmeer

Een opslagruimte huren? Eén adres: Huureenbox. Hulp nodig? Neem snel contact met ons op. Je kunt natuurlijk ook makkelijk online een offerte aanvragen om een goedkope opslagruimte te huren. Lees meer over onze formaten en prijzen op onze ‘particuliere boxen’-pagina.

✓ Vaste lage prijzen ✓ Geen kleine lettertjes of inschrijfkosten ✓ Makkelijk opzegbaar

Zakelijke opslagruimte vlakbij Amsterdam

Ook bedrijven hebben vaak opslagruimte nodig, bijvoorbeeld om extra voorraad op te slaan of om archieven bij te houden. Ook bij ons is er bedrijfs opslagruimte te huur. Geïnteresseerd in zakelijke opslag bij Huureenbox? Neem snel contact met ons op. Van mini opslag tot maxi opslag, er is vast een box passend bij je wensen.

)

Vragen?

Bel ons op 085 05 13 201