Huureenbox

Garagebox huren voor opslag

Op zoek naar een handige garagebox om al je spullen in op te slaan? Dan ben je bij Huureenbox aan het juiste adres. Technisch gezien verhuren we geen garageboxen, maar grote en kleine boxen in onze locatie in Aalsmeer. En het idee is hetzelfde: bij onze boxen kun je heel veel spullen opslaan. Ideaal als je klein woont, gaat verhuizen of om de een of andere reden opslag nodig hebt. Bij ons huur je een garagebox om al jouw spullen veilig in op te slaan. Als je een garagebox zoekt om een auto in op te slaan, dan kun je jammer genoeg niet bij Huureenbox terecht - en moet je nog even doorzoeken!

✓ Vaste lage prijzen
Elke dag toegang tot je box
Geen inschrijfkosten
✓ Leen gratis een aanhanger

Garagebox huren voor opslag bij Huureenbox

Een garagebox huren is ideaal voor zowel particulieren als bedrijven. Zo zijn garageboxen handig voor inboedelopslag, maar evengoed archiefopslag, goederenopslag en voorraadopslag.

Garageboxen huren voor opslag in Aalsmeer

Huureenbox is actief op een locatie in de Randstad:


We bieden handige boxen aan voor elke gelegenheid. Of je nu extra ruimte nodig hebt voor bijvoorbeeld skispullen op te slaan, of autobanden wilt opslaan buitenshuis, of gaat verhuizen… wij kunnen je helpen! 

Let op: onze garageboxen worden verhuurd als opslagboxen. Als je een garagebox wilt huren om een auto of motor in op te slaan, dan moet je nog even verder zoeken.

Onze garageboxen:

Waarom een garagebox huren bij Huureenbox?

Vaste, lage prijs en geen verborgen kosten: 

Iedereen houdt van een goede promotie. Maar het is erg vervelend als je na een aantal maanden ineens dubbel zoveel gaat betalen als de promotie afgelopen is. Daarom zijn wij consequent: wij doen niet aan promoties, maar geven je altijd een vaste, lage prijs. Deze verandert niet - je hoeft je dus geen zorgen te maken over tussentijdse huurverhogingen. Ook zijn er geen addertjes onder het gras en geen inschrijfkosten. Je betaalt uiteraard wel borg, maar deze krijg je terug als je de box goed onderhouden terug oplevert als je je contract opzegt. 

En over dat contract gesproken: je kunt tweewekelijks gratis opzeggen. Zo makkelijk kan het zijn. 

Oer-Hollands bedrijf:

Wist je dat Huureenbox een echt familiebedrijf is? Daarom vinden we gezelligheid en openheid heel belangrijk. Je kunt ons altijd bellen voor een persoonlijke afspraak in Aalsmeer; ideaal als je bijvoorbeeld van box wilt wisselen. 

Droge, schone en veilige opslagunits: 

Als je een garagebox huurt, wil je natuurlijk dat alles goed beveiligd is. In tegenstelling tot garageboxen buiten, is onze locatie erg goed beveiligd met onder meer camera’s en sloten. Zo heb je een pasje nodig om binnen te raken bij onze locaties, en koop je bij de huur van een garagebox ook een nieuw slot. Daarvan heb alleen jij de sleutel. 

Tijdelijke opslag of langdurige opslag: 

Wil je een opslagruimte huren voor een korte periode, zoals twee maanden? Of heb je meteen een opslagruimte nodig voor een jaar of twee? Alles kan bij Huureenbox!

Heb je nog vragen voor je je garagebox huurt? Neem dan gerust contact met ons op!

Huureenbox:

  • Een echt Nederlands familiebedrijf
  • Onze klanten staan centraal
  • Vaste lage prijzen, zonder prijsverhoging
  • Opslagbox huren zonder kleine lettertjes

Vragen?

Bel ons op 085 05 13 201