Tijd voor een (ver)nieuw(d)e woning?

Ga je verhuizen of verbouwen? Grote kans dat je veel spullen hebt waar je geen afstand van wilt doen maar die ook ontzettend in de weg staan. Je kan deze spullen natuurlijk van kamer naar kamer verslepen zodat je er geen last van hebt, maar je kan deze ook tijdelijk opslaan in een box. Dit geldt ook voor meubilair dat je tijdens de verbouwing stofvrij wilt houden. Dat geeft je ruimte om rustig te kunnen verhuizen of verbouwen, want dat is al stressvol genoeg!

Alles wat je nodig hebt bij je verhuizing

Als klant van HuurEenBox kun je ook gebruik maken van onze aanhangwagen. Dat maakt het vervoeren van grotere spullen naar je box en naar je nieuwe woning wel zo makkelijk. Wist je dat je in de shop van HuurEenBox ook terecht kan voor verhuisdozen, dekens en materiaal om je waardevolle spullen goed op te kunnen slaan en te vervoeren? Zo ben je in één keer voorbereid op je verhuizing of verbouwing.

Jouw spullen, toegankelijk bij HuurEenBox wanneer jij ze nodig hebt

Ben jij overdag aan het werk en wil je ’s avonds wat spullen heen en weer brengen naar je (nieuwe) huis? Dat is geen probleem! Jouw box is bij HuurEenBox beschikbaar tussen 06:00 en 23:00 uur.

Opslagtermijn op maat

Bij een verbouwing of verhuizing kunnen er een hoop dingen gebeuren. Misschien gaat het allemaal ineens sneller dan verwacht of wil je je spullen juist langer opslaan dan je van tevoren had verwacht. Bij HuurEenBox is dit geen probleem. Wij hanteren een opzegtermijn van 14 dagen. Daarnaast is het ook mogelijk om tussendoor je boxformaat te wijzigen, als je toch besluit je bank of grote kast er nog bij op te slaan terwijl de verf nog even moet drogen.

Waarmee kunnen wij je helpen?

Nieuwsgierig geworden naar onze opslagruimtes? Loop gerust een keer binnen op maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00 en op zondag van 11:00 tot 17:00. Wij kunnen je laten zien welke boxen we beschikbaar hebben. Wij adviseren je graag over de formaat box die bij jou past. Je kan bij HuurEenBox altijd rekenen op een eerlijk, nuchter advies. Wij denken graag met je mee.

Meer weten?

Wil je meer weten of wil je graag een rondleiding? Kom dan langs op een van onze vestigingen in Aalsmeer of Amsterdam of vraag hier vrijblijvend een offerte aan.