Ontdek hoeveel opslagruimte je nodig hebt met de Ruimtecalculator Aalsmeer

Weten hoeveel opslagruimte je ongeveer nodig hebt? Bij HuurEenBox streven wij naar duidelijkheid en een hoog serviceniveau. Maak daarom gebruik van onze RuimteCalculator en ontdek hoeveel m3 je nodig hebt. Opslag huren in Aalsmeer was niet eerder zo makkelijk, dichtbij, veilig en vertrouwd! De RuimteCalculator geeft een voorstelling en als je de hoogte in acht neemt met stapelen, kun je met een gerust hart (veel) meer kwijt dan je denkt!

4,5 m3

tab1_45

6 m3

tab2_6

7,5 m3

tab3_75

9 m3

tab4_9

12 m3

tab5_12

15 m3

tab6_15

20 m3

tab7_20

Heb je al een idee voor de juiste afmetingen? Doe hieronder dan een vrijblijvende offerte aanvraag voor de exacte opslagprijzen. Als je hieronder tijdens onze actieperiode t/m september vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je elke maand (tot 12 maanden) dat je huurt van ons een gratis autowasbeurt pal naast jouw opslagbox.

[]
1 Step 1
Vraag vrijblijvend informatie aan zoals de prijs van een opslagruimte:
Naam
Telefoonnummer
Hier is ruimte voor een opmerking of vraag
0 /

Als u klant bij ons wordt, laten wij eenmalig een kredietwaardigheidscheck uitvoeren bij informatiebureau EDR Credit Services. U hoeft hier verder niets voor te doen. Wij hebben voldoende aan de informatie die u ons geeft. Voor meer informatie zie: Privacystatement en EDR.

Previous
Next

Over Loogman Carwash

Loogman Carwash is een autowasspecialist sinds 1983. Wat ooit begon als extra dienstverlening voor de klanten van het tankstation in Aalsmeer is uitgegroeid tot een keten van 7 wasstraten in Nederland waar dagelijks heel wat schone auto’s van tevreden klanten de kettingbaan afrollen.
Loogman Carwash is gevestigd op Aalsmeerderweg 497 in Aalsmeer.