Huureenbox

Postbus Amsterdam

Wil je graag een postbus in Amsterdam huren? Dat kan bij Huureenbox! Naast opslagruimtes in Amsterdam verhuren wij ook postbussen - ideaal als je bijvoorbeeld een onderneming hebt maar je post niet naar je persoonlijke adres wilt sturen of als je post vaak bij de buren terecht komt.

Met jouw eigen postbus in Amsterdam weet je zeker dat je altijd je post ontvangt. Leuk om te weten: bij Huureenbox hebben we een shop met personeel, dus we nemen ook je pakketjes aan- tijdens de uren dat er iemand aanwezig is, uiteraard. Als we een pakketje aannemen, geven we je ook een seintje. Wel zo handig!

Een postbus in Amsterdam bij Huureenbox

Verdwijnt er in jouw flatgebouw wel eens een pakketje? Of vind je het niet fijn om de post van jouw onderneming thuis te ontvangen omdat jouw klanten dan jouw privé-adres weten? Dan is het een aanrader om een postbus in Amsterdam te huren. 

Dit kun je verwachten van een postbus bij Huureenbox:

  • Scherpe prijs
  • Tweewekelijks op te zeggen
  • Tijdens kantooruren kan het personeel van de shop aangetekende brieven en pakketten aannemen
  • Je krijgt een seintje als er een pakketje voor je wordt gebracht
  • Post ophalen wanneer jij dat wil, 7 dagen per week tussen 6.00 uur en 23.00 uur


Geïnteresseerd in een postbus in Amsterdam? Neem dan contact op met Huureenbox. Wij zijn een oer-Hollands bedrijf met vaste werknemers, dus je ziet steeds dezelfde gezichten als je je pakketjes gaat ophalen. Wel zo fijn! 

Ook handig om te weten: we bieden verschillende formaten van opslagruimtes aan. Heb je bijvoorbeeld een onderneming en neemt je voorraad te veel ruimte in in jouw woning? Dan kan een opslagruimte huren dé oplossing zijn.

Vragen?

Bel ons op 085 05 13 201