Een opslagbox voor iedereen

HuurEenBox heeft allerlei maten opslagboxen beschikbaar, zodat we altijd iets hebben wat bij jouw opslagbehoefte past. Onze klanten huren boxen voor allerlei verschillende doeleinden. Dit kan tijdelijk zijn of voor langere duur, particuliere of zakelijke opslag en van spullen die elke dag toegankelijk moeten zijn tot spullen die je voorlopig even uit het zicht wilt hebben. Op een bepaald moment in ons leven krijgen we allemaal wel een keer te maken met een tekort aan opslagruimte.

Bij HuurEenBox krijg je wat je ziet. Wij houden net als jij niet van onvoorziene kosten en zijn volledig transparant over de kosten en mogelijkheden. Je kan bij ons altijd even binnenlopen met vragen. Zo is het ook mogelijk om een kleinere of juist grotere opslagbox te huren wanneer je opslagbehoefte verandert en kun je altijd gratis gebruikmaken van onze aanhangwagen. Wij zijn een Oer-Hollands familiebedrijf waarvan je weet wat je kunt verwachten. We denken graag mee en helpen met het maken van een keuze. Meestal heb je een kleinere opslagbox nodig dan je van tevoren had verwacht!

Wil je meer weten over het opslaan van je inboedel, voorraad, archief, meubels of zakelijke opslag? Klik hieronder op één van de iconen voor meer informatie, of kom een keer langs in Aalsmeer of Amsterdam voor een kop koffie met een stroopwafel.