Koningsdag: Tijd voor de vrijmarkt!

Het moment is weer bijna daar dat Nederland oranje kleurt voor onze koning Willem-Alexander zijn verjaardag. In heel Nederland is er genoeg te doen, van het verkopen van je spulletjes op de vrijmarkt tot het bezoeken van een festival. 

Vrijmarkt

Ga jij dit jaar ook je spulletjes verkopen op een vrijmarkt? Hier alvast een paar tips:

  • Zorg ervoor dat je spullen goed kan uitstallen en maak alvast prijskaartjes (of een prijsbord) zodat je hier niet meer over hoeft na te denken.
  • Bedenk een leuke actie voor je kopers, bijvoorbeeld: koop twee artikelen en krijg een glaasje limonade om de dorst van het slenteren en winkelen te lessen!
  • Neem verhuisdozen en inpakmaterialen mee zodat je aan het einde van de dag je overgebleven spullen weer goed kan inpakken.
Overgebleven spullen

Het is natuurlijk mogelijk dat je spullen overhoudt die nog prima een tweede ronde mee kunnen. Na afloop van de vrijmarkt moet je een keuze gaan maken: gooi ik alles weg of bewaar ik alles en probeer ik het volgend jaar weer te verkopen? Als je besluit om de spullen te houden omdat het gewoonweg zonde is om deze weg te gooien, zit je weer met extra spullen in je huis. Hier is niet altijd ruimte voor of dit zorgt voor een rommelig huis. Je kan er in dit geval ook voor kiezen om je spullen te bewaren bij HuurEenBox.

Dit kan HuurEenBox voor jou betekenen

Kies jij ervoor om je overgebleven spullen op te slaan in een box van HuurEenBox? Hier zijn je spullen goed opgeslagen in een droge box. Wij hebben al boxen vanaf 1M3, zodat je niet betaalt voor ruimte die je niet gebruikt. Je sluit de box af met een uniek slot, zodat je spullen alleen voor jou toegankelijk zijn. Wil je graag advies of een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Neem dan contact met ons op!