Er is een zee aan verborgen ruimte!

Trapkast: een zee aan verborgen ruimte

Met vaak toch al minstens 2 trappen in huis bezit je meer opbergruimte dan je denkt! De ruimte onder trappen kun je heel goed als trapkast gebruiken. Een op maat gemaakte kast met vakken of ingebouwde lades is heel erg handig én het ziet er ook nog eens mooi uit!

knutselmateriaal opbergtipDeuren als kapstok

Zoveel deuren in huis, en tóch wordt er te weinig mee gedaan! Deuren zijn juist erg handig om spullen aan op te hangen. Bevestig bijvoorbeeld een simpele roede aan een deur en hang daar al je sjaals aan op. Of een speciale ‘schoenenzak’ die je de deur hangt, zo heb je altijd genoeg opbergruimte voor je schoenen!  Denk daarnaast ook eens aan de binnenkant van je keukenkastdeurtjes, ideaal bijvoorbeeld pannendeksels.

Kledinghangers zijn je beste vriend

Kledinghangers kun je behalve voor overhemden, truien, broeken en jurken natuurlijk ook gebruiken voor andere items. Gebruik ze bijvoorbeeld om je ballerina’s of bh’s aan op te hangen (met behulp van een wasknijper). Je sjaals kan je er handig aan opknopen, zo heb je voor 10 stuks slechts 1 hanger nodig! Of ben je een echte hobbyist en heb je veel rolletjes lint? Een kledinghanger is dan ideaal!