Een opslagruimte huren, hoe werkt dat?

Ben jij op zoek naar een opslagruimte maar heb je geen idee hoe dit in zijn werk gaat? In deze blog leggen wij graag uit hoe gemakkelijk het is om opslagruimte te huren. Een box is een goede oplossing wanneer je veel spullen hebt maar niet genoeg ruimte om deze op te slaan. Dat kan door allerlei omstandigheden ontstaan. Bij HuurEenBox kan je in een paar stappen je eigen box huren!

Langskomen bij HuurEenBox

Wij kijken graag met je mee voor een geschikte ruimte. Wist je dat je vaak minder ruimte nodig hebt dan je van tevoren denkt? Wij helpen je met het kiezen van de maat box, zodat je niet betaalt voor ruimte die je niet nodig hebt. Wanneer je bij HuurEenBox langskomt, kun je samen met één van onze adviseurs een aantal ruimtes bekijken. Door de ruimte te zien, kun je een betere inschatting maken van het geschikte formaat. Onze ruimtes zijn veelal drie meter hoog, waardoor er in de hoogte gewerkt kan worden. Hier kun je goed gebruik van maken door bijvoorbeeld een bank overeind te zetten of dozen goed op elkaar te stapelen. Heb je een geschikte ruimte gevonden? Dan is het tijd om een contract in orde te maken!

Teken je contract

Het opstellen van het contract duurt ongeveer 15 minuten. Het contract kan per direct ingaan of op een ander geschikt moment. Om dit te kunnen doen hebben wij van jou alleen een legitimatiebewijs en bankpas nodig. Wij houden net als jij niet van onverwachte kosten en zijn dan ook transparant over alle kosten. Naast het tekenen van het contract koop je ook een persoonlijk slot om de box goed af te kunnen sluiten en vragen wij een borg voor de ruimte. Wij maken ook direct een toegangspas voor het terrein voor je klaar. Zodra dit allemaal in orde is, teken je het contract en is die extra opslagruimte geregeld!

Wist jij dat..?
  • wij zeven dagen in de week geopend zijn?
  • de boxen voor jou toegankelijk zijn van 06:00 tot 23:00 met de toegangspas?
  • het mogelijk is om een naar een kleinere of grotere ruimte te verhuizen indien nodig?
  • wij overheerlijke koffie hebben voor wanneer je bij ons langskomt?
  • jij als klant gratis gebruik kan maken van een aanhanger?
Meer weten?

Wil je meer weten of wil je graag een rondleiding? Kom dan langs op een van onze vestigingen in Aalsmeer of Amsterdam of vraag hier vrijblijvend een offerte aan.