De checklist voor als je gaat verhuizen

Wij kregen van een vriendin een hele leuk tip die wij graag met jullie willen delen.

Tijdens het verhuizen komt er altijd veel op je af en er moet zoveel geregeld worden.Toevallig is het bij deze vriendin ook nog het geval dat de oplevering van haar oude huis plaats vindt op 29 december. Natuurlijk ben je superblij als je huis verkocht is na bijna een jaar dat het te koop heeft gestaan. Maar toch had je de kerstperiode net even iets anders voorgesteld dan met verhuisstress tussen de verhuisdozen zitten. Maar goed,  dan is het inpakken nog niet eens het enige wat je moet doen in deze periode.

Denk aan het opzeggen van abonnementen, omzetten van verzekeringen of een tijdelijke oplossing zoeken voor je inboedel. Kan dit direct over naar een eventueel nieuw huis en wat en waar eet ik met Kerst? Zij zag door de bomen het bos niet meer en zat op een avond te zoeken op internet en vond deze handige tip:  De Checklist voor verhuizen. Zij had hem via de website van AEGON maar er staan er meerdere op internet. Hier vind je echt alles in, van oppas voor je huisdieren tot het vinden van opslagruimte.

Helaas pakt deze checklist niet je spullen voor je in maar ach wat extra beweging tijdens de december maand is toch ook weer niet verkeerd!