Ontdek hoeveel opslagruimte u nodig heeft met de Ruimtecalculator Amsterdam

Weten hoeveel opslagruimte u ongeveer nodig heeft? Bij HuurEenBox streven wij naar duidelijkheid en een hoog serviceniveau. Maak daarom gebruik van onze RuimteCalculator en ontdek hoeveel m3 u nodig heeft. Opslag huren in de buurt van Amsterdam was niet eerder zo makkelijk, dichtbij, veilig en vertrouwd! De RuimteCalculator geeft een voorstelling en als u de hoogte in acht neemt kunt met stapelen en met een gerust hart (veel) meer kwijt dan u denkt:

4,5 m3

tab1_45

6 m3

tab2_6

7,5 m3

tab3_75

9 m3

tab4_9

12 m3

tab5_12

15 m3

tab6_15

20 m3

tab7_20

Heeft u al een idee voor de juiste afmetingen? Doe hieronder dan een vrijblijvende offerte aanvraag voor de exacte opslagprijzen. Als u hieronder tijdens onze actieperiode tot juli 2017 vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt krijgt u elke maand (tot 12 maanden) dat u huurt van ons een gratis autowasbeurt pal naast uw opslagruimte:

[]
1 Step 1
Vraag vrijblijvend informatie aan zoals de prijs van een opslagruimte:
Naam
Telefoonnummer
Hier is ruimte voor een opmerking of vraag
0 /
Previous
Next

Vraag hierboven informatie aan, huur een box en krijg iedere maand een gratis autowasbeurt bij Loogman Carwash!

Loogman Carwash is een autowasspecialist sinds 1983. Wat ooit begon als extra dienstverlening voor de klanten van het tankstation in Aalsmeer is uitgegroeid tot een keten van 8 wasstraten in Nederland waar dagelijks heel wat schone auto’s van tevreden klanten de kettingbaan afrollen.
Loogman Carwash Amsterdam is gevestigd op Van Marwijk Kooystraat 10.